hits

En smart frokost i en travel hverdag

Hei og god sndag! Dagen for lade opp and prepare for a new week. Jeg sov som et barn i natt etter at jeg kom hjem fra jobb og sov til elleve i dag, diiigg. Jeg tok meg en kjapp treningskt klokken to - intervaller i eget selskap. Jeg liker lpe intervaller nr jeg gjr det kun for meg selv og ikke fordi det str p en plan at jeg m gjre det. Dette kjrte jeg:

45/15 x 10 (2% stigning, 14 km/t)

30/30 x 10 (2% stigning, 17-18 km/t)

15/15 x 10 (2% stigning, 19-20 km/t)

N som jeg var inne p det forberede seg til ny uke, s tenkte jeg tipse dere om en smart frokost for de av oss som har det en smule travelt om morgenen. Nemlig overnight oats/chiagrt. Man kan selvflgelig spise det til lunsj, mellomtid eller kveldsmat ogs, selv hadde jeg det med meg p skolen i forrige uke. Det er utrolig enkelt lage. Du lager det kvelden fr, lar den st i kjleskapet over natten, i en liten matboks eller et glass med lokk, og vipps s har du ferdig frokost neste morgen. 

Det er helt opp til hver enkelt hvilke smaker man foretrekker og hva man vil ha i grten, men til en enkel base trenger man:

Mandelmelk

Gresk yoghurt

Chiafr

Havregryn

(og evt. noe stning, det kan vre honning, proteinpulver eller yoghurt/melk med stere smak)

Bland sammen ca. 1,5 dl mandelmelk, 100g gresk yoghurt, 1,5 dl havregryn og en spiseskje med chiafr. Jeg rrte ogs inn en halv scoop med vanilje-proteinpulver. Rr godt og tm over i en boks/glass og sett i kjleskapet. Topp gjerne med br, fr, rosiner, kanel og alt annet du mtte komme p som smaker godt. S er det bare glede seg til morgendagen! 

2 kommentarer

Tips! Om du skal ha det til f.eks lunsj, lag den om morgenen og ha i fryste br. Nr det er tid for lunsj har brene akkurat tint, og grten har holdt seg kald uten kjleskap. Bringebr er best! Nammm

Hvorfor spiser du ikke glutenfrie havregryn?

Skriv en ny kommentar