hits

For en herlig helg

  • 13.05.2018 kl. 15:34

God søndag! Denne helga har vært herrrlig med masse moro og alt for lite søvn på øynene. I går sto jeg opp klokka åtte etter å ha lagt meg alt for sent på fredagskvelden. Trine, Johanna, Hanna, Anna og jeg lagde fredagstaco hjemme hos meg og vi ble sittende oppe til langt på natt og se på gamle videoblogger og mimre tilbake til de bekymringsløse tenåra. 

Dermed ble det en rough start på lørdagen. Jeg skulle nemlig møte Byåsenjentene før klokka ti, for en hel dag med aktiviteter for å bruke opp siste rest av pengene i botkassa. Vi startet med å dele inn i lag og kjøre et kind of rebusløp med flere poster med spørsmål og gåter rundt omkring på Moholt. Til slutt endte vi opp på Høyt & Lavt Klatrepark, noe som var veldig gøyy. Jeg har aldri vært med noe sånn klatreopplegg før, men det var både nervepirrende og skikkelig artig faktisk. Anbefales. Grillings i solsteika ble det også der.

Klokka tre var jeg tilbake hjemme og la meg ute i sola i et par timer, før Hanna og Johanna kom hit. Vi bestilte oss sushi og pizza og nøt det på verandaen før vi sminket og ordnet oss sammen og dro på innflytningsvors til vår godeste Sanne, med en hel gjeng flotte jenter. Derfra dro vi på byen og i kjent stil ble det nok en natt med lite søvn. Men alt i alt en veldig morsom helg. 

Skjorte fra Massimo Dutti

Shorts fra Second Female

Veske fra Marc Jacobs

Hvordan har helga deres vært? ♥

1 Kommentar

mr

13.05.2018 kl. 18:31
sitt og sett på hockey vm 2018 digger hockey og håndball tror meg sitt og sett på håndball også det har jeg gjort i helgen :) :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no