hits

trening, skole og takeaway

  • 14.04.2018 kl. 23:35

Hei og god lørdag! Denne dagen startet som de fleste andre lørdager, med håndballtrening. Den begynte halv ti, så klokka halv ni satt jeg og spiste frokostblanding i halvsøvne. Det ble litt sent i går kveld, singelklubben aka meg, Markus, Maja, Hanna og Helena (Helena spiller med meg og Maja på byåsen og bor i sokkelleiligheten til Maja) hadde en rolig kveld med godis og gossip ;p 

Etter treninga i morrest dro jeg med to av jentene på laget, Oda og Silje, på Byåsen Butikksenter for å stå der å ha litt show for kidza og dele ut billetter til kampen på onsdag.

Etter det dro jeg hjem til Anna for å gjøre litt sql (=skole på kult språk). Etterhvert bestilte vi takeaway og hadde filmkveld med snacks og Wonder Woman.

I morgen reiser jeg til Arendal for å spille kamp mot Grane, som er siste seriekamp med CSK. Wish us luck ♥ God natt!

2 Kommentarer

Permanent Vacation.

14.04.2018 kl. 23:41
Good luck!

Three men and a booby

15.04.2018 kl. 07:54
What?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no