hits

Det er freda så hva skjer da

  • 06.04.2018 kl. 16:49

Hei!

Denne morgenen startet grytidlig slik at jeg, mamma, pappa og Mia skulle rekke å overraske Pernille med kake på senga før hun sto opp. Hun ble 18 år i dag!!! Can't believe it. Før var 18 såå stort, liksom voksen, men nå er jo alle små barna rundt omkring 18 år så jeg skjønner ingenting. Anyways, det var en koselig kickstart, så jeg sto like gjerne opp kokte kaffe til meg og mamsen og fikk en rolig start på denne fine fredagen, selv skulle jeg ikke på trening før klokka ni.

Etter treningen min dro jeg hjem til Anna. Vi lagde havrepancakes, så noen episoder av Bloggerne og gjorde litt skole. Nå har jeg akkurat kastet i meg en tallerken med spagetti bolognese, rester fra gårsdagens middag, og sett en episode av PH. Jeg er egentlig ikke noe PH-fan, men denne sesongen synes jeg faktisk er så underholdene. Jeg slutter sannsynligvis å se på hvis Erik ryker da.

Nå skal jeg gjøre meg klar til håndballtrening med CSK, vi har kamp på søndag så det må terpes litt før vi tar i mot Fana på hjemmebane. I kveld skal jeg på tacokveld med to venninner, ei håndballvenninne og ei skolevenninne ♥ HA EN FIN FREDAG DERE! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Kommentarer

06.04.2018 kl. 17:16
Koselig om vi får høre navnet på venninnene dine da!!

Abdel aziz

07.04.2018 kl. 11:27
Koselig, du er så søt ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no