hits

Jo Nesbø og Ubåtsaken

  • 24.03.2018 kl. 14:00

Hei! Hvis alt har gått etter planen skal jeg sitte på et fly på vei til Aruba nå. Vi landet på Gardemoen sent i går kveld og sjekket inn på Radisson. Da vi hadde fått romnøkler og bare skulle sette koffertene våre på rommene før vi skulle ta oss en matbit nede i restauranten, hadde vi fått romnøkler til et rom som noen tydeligvis allerede bodde på. Så da pappa åpnet døra for å gå inn møtte han synet av et forskrekket kvinnemenneske stående i trusa og rope NEIII. Huffamei stakkars.. Hotellet beklaget gang på gang. For det skal bare ikke skje. Hun trodde sikkert det var slutten.

Frokosten i dag ble veldig enkel. Flyet vårt fra Oslo til Amsterdam gikk halv sju i morrest, så vi spiste heller en bedre frokost i Nederlands hovedstad. Vel, nok prat, jeg har mer enn nok av timer foran meg på dette flyet. Jeg har med meg to Jo Nesbø bøker og Ubåtsaken på podkast, takket være deres anbefaling. Nå er det bare å senke skuldrene å la påskeferien come at me. 

Ha en fin lørdag! 

4 Kommentarer

Maiken

24.03.2018 kl. 14:11
kos deg så mye i amsterdam! byen er vakker <3

znippen

24.03.2018 kl. 15:20
Så fine bilder :D Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :D

Annie

24.03.2018 kl. 19:30
Omg for en nydelighet

Kristina

26.03.2018 kl. 09:08
Kos deg masse <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no