hits

Ansiktsmaske

  • 20.06.2017 kl. 13:54

Hei dere! I går kveld da jeg kjørte hjem fra håndballtrening møtte jeg twinsa, Hanna og loui som var ute å gikk tur på Heimdal (haha aw elsker når det skjer). Så jeg dro hjem og dusjet, før jeg kjørte til twinsa med resten av jentegjengen. Det var godt å bare chillen med dem, føles ut som år og dag siden sist. Vi satt for det meste og snakket om livet og døden og drakk fire liter brus (fordelt på sju da heh). Ting eskalerer fort i samtalene våre, i det ene øyeblikket snakker vi om tinder, og i det neste snakker vi om hvor stor sola er i forhold til jorda. Uvanlig mye science i går da, verdensrommet, forskning og Stephen Hawking.

Men nok om det. Etter morgentreningen med laget i morrest dro jeg hjem og bakte et brød haha, kan vise dere resultat senere. Så prøvde jeg ansiktsmasken min fra Lush, så jeg er spent på om huden min klikker eller ikke. Den skal liksom være mot kviser, så vi får se hva som skjer. Nå sitter jeg hjemme hos meg med Trine og Johanna og bare slapper av, før jeg skal på trening klokka fem. Vi blogges ♥

5 Kommentarer

Thomas Frydenberg

20.06.2017 kl. 14:13
Hjemmebakt brød er jo kjempegodt, blir spennende å se resultatet.

Hege Kristin

20.06.2017 kl. 16:27
herlig med ansiktsmaske <3

jamil barry

20.06.2017 kl. 18:55
Hello igjen boss lady : D venter på min dag ;0 føler mg klar :) can resist anything but you ;) take care ;0

Iselin Renée

20.06.2017 kl. 21:06
Herlig med ansiktsmasker :)
Ansiktsmasker er jo såå behagelig! Skal innrømme at jeg er aaaltfor dårlig til å "skjemme meg bort" med det selv da, haha. Håper treningen i kveld gikk bra, så ønsker jeg deg en fortsatt fin kveld! :-)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no