hits

Pizzatime

  • 04.06.2017 kl. 16:14

Hei babes! I går var en finfin dag - helt til jeg fant ut at det var pinsehelg og at alle butikkene stengte før jeg rakk å tenke. Jeg trente fra morgenen av fordi jeg og Pernille skulle på shopping sammen resten av dagen. Vi shopper sjeldent sammen, og når vi først gjør det da, så velger vi seff den ene dagen da alle butikkene stenger klokka fire. Vi kom oss faktisk gjennom et par butikker, lykkelig uviten om at tiden var i ferd med å løpe fra oss. Helt til vi kom til Urban der jeg hadde sett meg ut en joggebukse jeg ville kjøpe. Så jeg plukket opp buksa, og i det jeg gjorde det hørte jeg en litt sur stemme bak meg si "du kan godt prøv den, men du får ikke kjøp den for æ stengt kassa no". Åhkeyyy tenkte jeg, kundeservice hva er det liksom. Men oh well da fikk jeg spart de 600 kronene. 

Da vi hadde innsett at slaget var tapt og at vi måtte kansellere shoppingen, kjørte vi til Solsiden og spiste en sen lunsj på Una. Det var koselig da ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spiste en glutenfri, hvit pizza som het "Bianca". Mmm delicious

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser - H&M

Tights - Nelly

Jakke - vintage fra min bestemor

Sko - Adidas
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

4 Kommentarer

Hege Kristin

04.06.2017 kl. 17:25
så koselig :) fint antrekk!

Lilli

04.06.2017 kl. 18:27
Så fine bilder :)

jamil barry

04.06.2017 kl. 21:08
Hola boss lady :) så fint ddet jg ser :) summer kunne var godt å høre stemmen din :0

Ida

06.06.2017 kl. 15:17
Du er så jævlig fin!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no