hits

Bøker jeg vil lese

  • 06.04.2017 kl. 16:59

Jeg er en aktiv bruker av "notater" på iphone. Der skriver jeg ned alt mulig rart - alle slags passord, huskelister og timelister, bursdagsgaver jeg skal kjøpe, navn på mine fremtidige barn, filmer jeg vil se og bøker jeg vil lese. Jeg bare skriver det ned der så jeg ikke glemmer det. Nå bladde jeg gjennom noen av dem og fant en liste over bøker jeg vil lese. Jeg husker ikke hvorfor jeg ville lese dem der og da, ikke har jeg skrevet noe om hva de handler om heller, men de har tydeligvis fanget oppmerksomheten min på et eller annet tidspunkt, av en eller annen grunn. Så jeg tenkte jeg kunne dele dem, så kan dere søke opp hva de handler om hvis noen av dem ser interessante ut. 


Sweetbitter av Stephanie Danler ♦ Rich and Pretty av Rumaan Alam

Private Citizens av Tony Tulathimutte ♦ Apple Tree Yard av Louise DoughtyHow to Murder your Life av Cat Marnell ♦ The Subtle Art of not Giving a Fuck av Mark Manson 


To Catch a Killer av Sheryl Scarborough ♦ All Grown Up av Jami Attenberg

Har dere noen bøker dere vil anbefale?

6 Kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

06.04.2017 kl. 17:12
Jeg har desverre ingen bøker å anbefale, men så leser jeg ikke bøker heller da xD Haha

Hege Kristin

06.04.2017 kl. 19:09
ikke lest noen av de :p

Jamil Barry

06.04.2017 kl. 21:16
Hello boss lady :) jg dessverre leser ikk bøk :) a true girl you are :) my heart deam ;)

Iselin Renée

06.04.2017 kl. 22:50
Har ikke lest noen av de selv heller :)

Permanent Vacation.

07.04.2017 kl. 02:44
Emmet Grogan:Ringolevio.

12.04.2017 kl. 16:38
Så morsomt innlegg!! Takk for tips, skal absolutt sjekke ut disse:) Jeg liker det meste av krim, Lackberg, Lindell og Nesbø. Liker andre bøker også, men kan ikke komme på noen spesiell her annet enn et helt halvt år og oppfølgeren som har skilt seg ut høyt over de andre. :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no