hits

Lang tur hjem

  • 26.02.2017 kl. 18:43

Hei! Endelig er jeg hjemme etter en laang tur hjem fra hytta. Det var tydeligvis ikke noe særlig føre, så det var mye kø og det havnet i hvert fall en bil i grøfta foran meg på tur hjem. Brannbil, ambulanse og full pakke på stedet, men det gikk heldigvis bra med de i bilen. Mamma og pappa kjørte hjem fra hytta etter frokost i morrest for å rekke en fotballkamp til Pernille, så jeg hadde hytta for meg selv i noen timer. Da ble det litt ekstra kos med Grey's maraton og nutella lefse, og en liten shoppingrunde før jeg kjørte hjem all alone med høytalerne på full guffe. That's how I like it. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin søndagskveld! 

4 Kommentarer

Kristina

26.02.2017 kl. 18:54
Hei :) Vurderer salongen master of lashes, lurer på om du ble du fornøyd i ettertid?

Mathilde Holck

26.02.2017 kl. 19:10
Kristina: Haha akkurat i det jeg fikk kommentaren her var jeg faktisk i ferd med å bestille meg time hos master of lashes. Ja jeg ble fornøyd, så jeg prøver meg på vipper igjen :)

Hege Kristin

26.02.2017 kl. 19:35
så koselig :D

ha en fin kveld <3

Barry jamil

27.02.2017 kl. 09:16
Bra boss lady ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no