Dere trenger: Kyllingfilet, glutenfritt mel (eller annet mel), cornflakes, 1/2 ts hvitløkskrydder, 1/4 ts paprikakrydder, 1 ts salt, 1/2 ts pepper
Slik gjør dere: Sett stekeovnen på 180 grader. Grovhakk cornflakes i en blender og tilsett krydder. Sett fram tre skåler, en med mel, en med egg, og en med cornflakes. Skjær opp kylling i middels store biter. Dypp en kyllingbit i skåla med mel, deretter direkte i skåla med egg, og til slutt i skåla med cornflakes, og legg biten på et brett med bakepapir.
Sett dem i ovnen og la de stå i 20 minutter, det viktigste er at kyllingen er gjennomstekt, så bare sjekk underveis. Når de er ferdigstekte, er de klar for servering. Legg dem på et fat og sett fram ulike dipper. Jeg bruker BBQ, mango&curry og sweet&sour. Yummyy. Utrolig god, sunn og glutenfri snacks tilegnet hvilken som helst dag. Dere må prøve!
Noen som har prøvd, eller vil gjøre det?
9 Kommentarer
Barry jamil
23.08.2016 kl. 13:10Henriette Celin
23.08.2016 kl. 13:22Char
23.08.2016 kl. 17:17Camilla Acklam
23.08.2016 kl. 22:33Hege Kristin
23.08.2016 kl. 23:59siljefjaren
24.08.2016 kl. 11:25Sunniva
24.08.2016 kl. 13:35kjøkkenbatteri kobber
24.08.2016 kl. 14:43Skriv en ny kommentar