hits

veggieburger og yoghurtis

  • 24.06.2016 kl. 19:53

Heii dere! Dagen i dag har vært sykt digg. Jeg var på jobb i noen timer, og for dere som lurer på hvor jeg jobber så jobber jeg på lageret til 3T-Shop. Etter jobb dro jeg og Pernille på City Syd og kjøpte minst mulig (drar jo på shoppingtur til Stockholm på søndagen) og spiste lunsj på Jordbær Pikene. Jeg er jo litt sånn at jeg vil prøve nye ting hele tiden og ikke settle down med kun en favoritt, så i dag ble det glutenfri veggieburger med søtpotetfries til lunsj. Det var faktisk veldig godt, det er første gang jeg smaker vegetarburger. 

Etter det møtte jeg Johanna, Hanna og Louise, og etter litt avslapping i sola bestemte vi oss for å cruise byen rundt i sommerbila med høy musikk og uten tak. Vi kjørte til City Lade og kjøpte hver vår bøtte med verdens beste yoghurtis. Nå sitter vi hjemme hos Loui med flere venner og skal spise middag. Og sånn går no dagan. Er ikke så mye som skjer, men det er jo litt av sjarmen med sommerferie. 


 

6 Kommentarer

Barry jamil

24.06.2016 kl. 20:17
Hei baby koselig liv du er

Hege Kristin

24.06.2016 kl. 21:17
så koselig ut <3

Barry jamil

25.06.2016 kl. 15:52
Hei baby jeg vil bare si takk for alt du er gjørt for meg siden jeg kommentere bloggen din du er en utrolig snill å fint jente smart jeg beklager at jeg kommentere ikk så mye nå det er fordi jeg her deg på story du er bare utrolig best håper det kommer den dagen hvor skal vi møte å elsker hverandre for alltid 😘😍

iamgrateful

25.06.2016 kl. 23:10
wow your hair looks amazing! and i really love your sporty legs. You have such an attractive body. Damn its hard to write compliments in english without sounding like a total creep! I dont feel comfortable doing this. I hate it. But you look sooo good it just has to be written down here!!

Henriette Celin

26.06.2016 kl. 15:05
Så fantastisk godt ut :3

Kos deg i stockholm i dag :-D

sceneteppe

26.06.2016 kl. 16:35
Digg!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no