hits

Et helt halvt år

  • 04.06.2016 kl. 19:57

Heii! I går kveld va jeg som sagt på kino og så Et helt halv år, og guuuud for en fin film. Jeg gråt fra midten av filmen og ut helt til siste scene. Og med en gang filmen var ferdig fikk jeg lyst til å se den igjen og igjen, sykt girly av meg haha. Jeg skal innrømme at vi vurderte å snike oss inn for å se den en gang til, men vi bestemte oss heller for å ty til en flaske rødvin. Det hørtes nå litt dystert ut. Neida vi tok turen til Solsiden og satte oss der i solnedgangen. Det er alltid koselig, satt der i flere timer og snakket om livet, slik vi alltid gjør.

I dag var det deilig å våkne sent ut på dagen, uten noe som helst planlagt. Så jeg ryddet rommet, så den nye episoden av Orphan Black og dro til byen med en bil full av fine jenter. Nå sitter vi en gjeng hjemme hos meg og ser håndballkamp.
Flere som har sett filmen eller lest boka?

6 Kommentarer

anno

04.06.2016 kl. 20:00
jaa både lest boka og så filmen, fikk også konstant lyst til å se den igjen. vanligvis er filmen mye dårligere enn boka men ikke denne altså

Barry jamil

04.06.2016 kl. 21:38
Nei jeg er aldri sett den skal prøve å finne filmen på nett hvis det går. 😀 kos deg videre Mathilde elsker deg og veldig sjalu fyrr 😊🌷

EZ

05.06.2016 kl. 03:52
I bet: there will be those who are alive and envy those who are dead. Who wants to play that?

EZ

05.06.2016 kl. 04:44
I made a mistake. I implied: there will be those who will be alive and will envy those who are dead. Now that is correct. And what do you bet on?

iamgrateful

06.06.2016 kl. 10:31
i really like your shirt... and your smile, DAMN! beautiful! Thank you! That´s all i need for a hard day of uni and training :))

Stine

11.06.2016 kl. 13:04
den er helt nyyydelig, og i hvert fall om man har lest boka! Herregud, elsker den

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no