hits

Black friday i byen

  • 27.11.2015 kl. 18:25

Heia bloggen! Haha det er så klisjè setning, men den er jo litt morsom. I dag har jeg vært på bytur med noen venninner, og vi gått rundt i butikker i heele dag. Det er lenge siden jeg har vært på en real shoppingrunde, men i dag var dagen. Det startet seff med at matholck var sulten og trengte mat, så vi dro innom den nye plassen som heter Hagen der de bare selger vegetarmat og ja sånne ting haha. Det er en skikkelig kul plass da med et bra konsept. Det var bare biittelitt lite og veldig stilt, haha de skulle spilt noe musikk, så det er et tips til dere hvis dere leser dette! Jeg spiste en glutenfri avokado -og tomat sandwitch og en smoothie, og det var skikkelig godt!


Jeg fikk shoppet en aldri så liten julegave til hemmelig person, en bursdagsgave til piken jeg skal feste med i kveld og litt til mei selv hehe. Og før vi dro hjem spiste vi nydelig mat på den nye Frati som ligger på Torget, aaanbefales å ta turen innom der. Det var skikkelig fint og kult lokale ooog de hadde glutenfri pizza jippi!

Hvordan har dagen deres vært? ♥

2 Kommentarer

barry jamil

27.11.2015 kl. 21:41
så nydelig du er mathilde elsker bloggen din ha en fin kveld videre

Ingvild 16år

28.11.2015 kl. 08:16
Mat fra hagen er så godt! Og ikke minst dyre-og miljøvennlig:) Jeg er veganer selv og så du tulla litt med at du hadde blitt veganer på snap, hehe. Men ville du vært villig til å sjekke ut min, og mange andre veganeres bakgrunn for valget om å være det? Isåfall anbefaler jeg deg å se to videoer, kanskje med noen venninner. Da kan jeg love deg dere får åpnet øynene og mye å diskutert om! https://www.youtube.com/watch?v=ibuQ-J04eLQ & https://www.youtube.com/watch?v=W4HJcq8qHAY

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no