hits

nästa stopp Åre

  • 14.11.2015 kl. 19:28

Dere husker det jeg sa i går om at jeg angret på at jeg ikke kidnappet noen venninner og kjørte til Åre denne helga. Weell it sort of happened. Sent i går kveld fikk jeg med Anna og Ida på tanken, og vips så var vi på vei til Sverige ved morgengry. Nå er vi faktisk hjemme igjen, fant ut at vi bare trengte en dagstur. Det har vært en lang og fin dag med masse julestemning og kos. Vi bare gikk litt rundt i sentrum, spiste lunsj og kjørte med julemusikk på full guffe. Jeg har noen bilder, men de skal dere få se litt senere. Akkurat nå holder jeg på å finne ut av hvor jeg skal gjøre av meg i kveld, så vi snakkes!
Dagens antrekk: bukse fra Urban, genser fra H&M, sko fra Timberland og hjemmestrikka jakke. Hva synes dere? 

1 Kommentar

Marthe Dagsland

15.11.2015 kl. 15:32
hei og god søndag! Jeg ville bare stikke innom bloggen din og ønske deg en super fin slutt på helgen og god start på ny uke i morgen :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no