hits

lately i've been

  • 09.07.2015 kl. 12:36

Washing my cat - Haha det skal egentlig stå car der, men det var en morsom skrivefeil som fortjente å komme på bloggen, r og t er veldig nære på tastaturet.. Men ja dere hørte riktig, her om dagen, da jeg var hjemme alene og sola skinte, vasket jeg bilen min både utvendig og invendig. Husker dere potetgull-incidenten til Johanna for litt siden? Ja det var kanskje hovedgrunnen til at den trengte en vask. Men ikke se for dere noe sexy playboy-bilvasking, det var for det beste bare søl og gris, og litt artig da.Spist ferske reker - på søndagen var det så fint vær, så vi dro på en søndagsåpen butikk og fant utrolig nok ferske reker der, så da ble det rekelunsj på verandaen til tvillingene. Senere den kvelden dro vi hjem til Daniel, typen til marti, og grillet der med noen kompiser.

Prøvd å forberede meg til syden - Jeg har skrevet en pakkeliste, klippet meg en shorts og handlet diverse til småting til syden. NYG is going to Palma på lørdag, wiihu gleder oss. Eller ni av tretten jenter drar, resten skal på andre turer med kjæreste og sånt. Vi skal på et fint hotell litt utenfor Palma på Mallorca, Can Pastilla heter plassen, og vi skal være der en uke. Så kommer familien min, så jeg blir igjen en uke til med dem på samme øya.

Ellers har jeg ikke gjort så mye de siste dagene, hvertfall ikke noe spesielt interessant. Men her om dagen etter trening dro jeg hjem og skulle prøve noe nytt i matveien. Jeg har jo hørt at man kan gjøre så utrolig mye rart med Questbarer, så jeg tok en S'mores delte i to og formet som cookies, og satte i ovnen på 180 grader i 5 minutter. Det ble sykt gode cookies, anbefales! Det kan nok helt sikkert gjøres med alle questbarene.Flere som skal til syden framover?

10 Kommentarer

kelly

09.07.2015 kl. 13:24
kan du legge ut pakkelista? :)

Ingvild

09.07.2015 kl. 14:25
Skal til Spania på mandag, gleder meg så sinnsykt!
Kos deg masse! Har nettopp vært til Spania, men drar gjerne en tur til, heheh.:)

DIMAN DILIR

09.07.2015 kl. 20:43
härliga bilder!

Camilla Haugen

10.07.2015 kl. 12:24
Så fin blogg! Ta gjerne en titt på min! : )

koreabeautyblog

10.07.2015 kl. 18:34
Så koselig! Skulle gjerne tatt en tur, men vi har kattunge, og jeg jobber hele sommeren så blir ikke med det første

Josefine

11.07.2015 kl. 22:22
Hei! Håper det er greit at jeg spør - hvor har du kjøpt den folien med linjer på? Har forsøkt å søke på eBay med diverse nøkkelord, men har ikke funnet noe som ligner. :-)

Frida

12.07.2015 kl. 00:43
Hvor kjøper du questbarene? Glad for svar:-)

Silje Sofie Nilsen

12.07.2015 kl. 02:18
Hei! Jeg skal til Spania, og er litt usikker på hva jeg skal pakke osv. Kan du dele pakkelisten med oss? Hadde vært til stor hjelp!!

Ellers får du ha en kjempe fin tur <3

Ingrid

12.07.2015 kl. 11:24
Jeg skal til Spania i slutten av juli:) Kan du legge ut pakkelista eller lage en video på hva du har med deg?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no