hits

pepperkakebaking

  • 29.11.2014 kl. 21:11

Hei! I morrest våknet jeg klokka ti i tipp topp form og spiste restene av nattens grandiosa til frokost. Så ordnet jeg meg og dro til byen med Katrine, Louise, Trine, Thea og Martine. Vi sullet litt rundt i butikker og spiste lunsj på Hjørnet på Britannia. Jeg kjøpte meg en herlig ullgenser, kan vise dere den senere! Slik ser jeg ut i dag. Har midtskill fordi jeg ikke fikk den bort i morrest, hadde jo musefletter på karneval i går. Men jeg likte det litt da, kanskje jeg skal ha det oftere hmm..

Klokka tre kom mami og hentet meg og vi kjørte til mimmi og beste for å bake pepperkaker ♥ ♥ ♥ Herlighet, jeg har glemt hvor godt pepperkakedeig er! Fikk hvertfall utrolig julestemning av pepperkakebaking og P7 Julekanalen på radioen. - De spiller julemusikk fra nå og gjennom hele desember. Etterpå spiste vi risengrynsgrøt til middag, aah nam. Nå måå det være flere enn meg som har julestemning vel??Ups smekken nesten åpen (!!) sikkert ingen som la merke til det før jeg sa det hahaHva har dere gjort i dag?

7 Kommentarer

Navn

29.11.2014 kl. 21:47
Høres koselig ut. Har skikkelig julestemning. Haha, den røde sofaen gjør det bare mer julete ;P Ha en fin lørdagskveld :) og nei, la ikke merke til buksesmekken før du sa det :D <3

Ingeborg

29.11.2014 kl. 22:45
å så koselii! du tar så fine bilder! men samtidligg så hverfagslige å de eelsker jeg:)

mina

29.11.2014 kl. 23:37
så fin cardigan! hvor har du kjøpt den:-)

Synne Haugen

29.11.2014 kl. 23:38
har du en bra oppskrift på glutenfrie peppekaker som du kan dele?

hadde satt veldig stor pris på det :)

Kristine

30.11.2014 kl. 09:20
så fin du var med midtskill!

30.11.2014 kl. 10:48
Kunne du ha skrevet litt om treningen din? tror du aldri har skrevet en onkli oversikt over hva du trener osv? :D trenger virkelig motivasjon til å begynne:D

02.12.2014 kl. 16:43
Hvordan pepperkakedeig bruker du som det ikke det mel i? Hvor kjøper man det?

Har fått cøliaki nå nylig og kan ikke tenke meg en jul uten pepperkaker!

Er ikke så flink på å se kommentarer så hadde vært fint om du hadde skrevet det i slutten eller starten av et innlegg, sikkert mange andre som lurer på det også - digger deg såå mye!!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no