hits

sunn og god eplegrt!

  • 04.09.2014 kl. 16:52

Hei! For en stund siden var jeg p matmarked i byen og jeg fikk selvflgelig sneket med meg noen oppskrifter. Blant annet denne havregrten som ikke trenger kokes! Den skal alts spises kald, og den er s god!

Det dere trenger er

♥ 6 dl store havregryn

♥ 4 dl eplejuice

♥ 2 dl gresk yoghurt

♥ 1 eple

♥ en neve ntter (mandler, valntter)

Slik gjr dere

Bland havregryn og eplejuice i en bolle med lokk (eller plastfolie) og sett i kjleskapet i en til to timers tid, til havregrynene har svellet og trukket inn i vesken. Rasp et eple og ha i bollen. Bland inn yoghurten. Dere kan bruke enten naturell yoghurt eller med vaniljesmak. Med vanilje blir den naturligvis stere, noe jeg synes er ekstra godt. Hakk opp noen ntter og dryss over rett fr servering.



Grten er veldig mektig og oppvekkende, s den passer perfekt til skolemat eller frokost. (Jeg lagde den kvelden fr og lot den st i kjleskapet over natten). Dette var skolematen min i dag:



Noen som tr prve?

18 Kommentarer

Hanne Elizabeth

04.09.2014 kl. 17:06
Nam, s utrolig deilig :-)

emilie

04.09.2014 kl. 18:32
sg utrolig god ut! hvor mange porsjoner blir det av oppskriften?:-)

Edel Kristina

04.09.2014 kl. 18:33
Aldri smakt! Men ser godt ut da :)

Mia

04.09.2014 kl. 19:58
Hvooor er den matboksen fra? Den var sykt luddi

mkde

04.09.2014 kl. 20:37
Hadde jeg bare likt epler :P er rar jeg, liker ikke noe frukt :P

Sofia

04.09.2014 kl. 21:06
S veldig godt ut, men jeg er liiiitt skeptisk alikevel heh

Frken Ribsskog

05.09.2014 kl. 01:33
Jeg er en liten prompejente.

S snn er det.

Promp promp.

Vi fr se hva som skjer.

Emma

05.09.2014 kl. 14:55
Er denne oppskriften til en eller flere porsjoner? :) Tenkte lage det i kveld

Erik Gjedde

05.09.2014 kl. 18:13
r

Hege - Foto og hverdagen med ME

05.09.2014 kl. 19:57
Det bde s og hrtes digg ut! Skal selvflgelig prves ut :)

Pia

05.09.2014 kl. 23:16
Hvor er matboksen fra? Var syykt smart;)

Mette

06.09.2014 kl. 13:24
Kjempe fint!

Trude

06.09.2014 kl. 13:27
Du er s flink!

Ann-Heln Milli Asmyhr

06.09.2014 kl. 14:10
hvor er matboksen fra? :)

07.09.2014 kl. 00:11
Har blandet eplejucie og havregryn n, skal lage det til frokost i morgen! Gleder meg til se hvordan der smaker

Mari

07.09.2014 kl. 15:08
Hei :-)

Har et lite sprsl nr det gjelder stningsmiddel osv. Bruker du sukrin istedet for sukker hele tiden? Vet du om andre stnningsmidler enn sukrin da dette ganske dyrt!? Er f.eks natreen str like "sunt"/ikke usunt? :-) Hper du svarer!

Digger bloggen din, st p!!

Mathilde Holck

10.09.2014 kl. 14:24
Mari: Hei! Nr jeg baker sunne ting bruker jeg som regel sukrin, men hvis jeg eventuelt skal bake en kake til bursdag bruker jeg vanlig sukker. Jeg har kjpt en flaske flytende natreen, men har ikke rukket prvd det enda.

22.09.2014 kl. 16:16
Hvor er matboksen fra?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 21 r og kommer fra Trondheim. P denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som hndballspiller i Bysen Elite og student p BI. Legg meg gjerne til som venn og flg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller sprsml kontakt meg p matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no