Hei! For en stund siden var jeg på matmarked i byen og jeg fikk selvfølgelig sneket med meg noen oppskrifter. Blant annet denne havregrøten som ikke trenger å kokes! Den skal altså spises kald, og den er såå god!
Det dere trenger er
♥ 6 dl store havregryn
♥ 4 dl eplejuice
♥ 2 dl gresk yoghurt
♥ 1 eple
♥ en neve nøtter (mandler, valnøtter)
Slik gjør dere
Bland havregryn og eplejuice i en bolle med lokk (eller plastfolie) og sett i kjøleskapet i en til to timers tid, til havregrynene har svellet og trukket inn i vesken. Rasp et eple og ha i bollen. Bland inn yoghurten. Dere kan bruke enten naturell yoghurt eller med vaniljesmak. Med vanilje blir den naturligvis søtere, noe jeg synes er ekstra godt. Hakk opp noen nøtter og dryss over rett før servering.
Grøten er veldig mektig og oppvekkende, så den passer perfekt til skolemat eller frokost. (Jeg lagde den kvelden før og lot den stå i kjøleskapet over natten). Dette var skolematen min i dag:
Noen som tør å prøve?
Nam, så utrolig deilig 🙂
såg utrolig god ut! hvor mange porsjoner blir det av oppskriften?:-)
Aldri smakt! Men ser godt ut da 🙂
Hvooor er den matboksen fra? Den var sykt luddi
Hadde jeg bare likt epler 😛 er rar jeg, liker ikke noe frukt 😛
Så veldig godt ut, men jeg er liiiitt skeptisk alikevel heh
Jeg er en liten prompejente.
Så sånn er det.
Promp promp.
Vi får se hva som skjer.
Er denne oppskriften til en eller flere porsjoner? 🙂 Tenkte å lage det i kveld
r
Det både så og hørtes digg ut! Skal selvfølgelig prøves ut 🙂
Hvor er matboksen fra? Var syykt smart;)
Kjempe fint!
Du er så flink!
hvor er matboksen fra? 🙂
Har blandet eplejucie og havregryn nå, skal lage det til frokost i morgen! Gleder meg til å se hvordan der smaker
Hei 🙂
Har et lite spørsål når det gjelder søtningsmiddel osv. Bruker du sukrin istedet for sukker hele tiden? Vet du om andre søtnningsmidler enn sukrin da dette ganske dyrt!? Er f.eks natreen strø like “sunt”/ikke usunt? 🙂 Håper du svarer!
Digger bloggen din, stå på!!
Mari: Hei! Når jeg baker sunne ting bruker jeg som regel sukrin, men hvis jeg eventuelt skal bake en kake til bursdag bruker jeg vanlig sukker. Jeg har kjøpt en flaske flytende natreen, men har ikke rukket prøvd det enda.
Hvor er matboksen fra?