Svar på spørsmålene deres

//inneholder anonnselenker

Hvordan var det å gå fra å være singel lenge til å få kjæreste? Gikk det fort? Var det vanskelig å slippe et annet menneske innpå seg i starten?

Det var noe nytt haha. Det gikk ikke fort, det var heller en prosess der følelsene kom etterhvert som vi ble kjent. Det er skummelt å slippe et annet menneske inn på den måten, men også veldig fint.

Hvor mange år er det mellom deg og kjæresten?

Han er tre år eldre enn meg. 

Hva gir deg mest hverdagsglede?

For meg er hverdagsglede de små tingene. Det kan være å lage en god middag med kjæresten, komme hjem til nyvasket og ryddet leilighet, trening ikke minst, god kaffe og fargerike måltider. Det å slippe stress gjør også hverdagen min bedre, når ting bare går smooth hvis dere skjønner, så jeg prøver å være strukturert og en god planlegger for å slippe stresset.  

Hvordan går det med deg om dagen?

Det går veldig fint, takk som spør ♥ Jeg har ferie, noe jeg nyter veldig selv om jeg ikke gjør stort annet enn å trene, trekke visdomstenner, se på serie og spise ute med resten av vennegjengen som er hjemme i Trondheim. I helgen skal jeg på hyttetur med noen av jentene til Stokkøya, det blir fint. 

Fortell litt om Hvalergames!

Haha ja det er årets høydepunkt skal jeg si deg. Det er noe vi har funnet på selv, som startet med dagsfylla en vakker dag og endte i temafest, lagkonkurranser og bankett på kvelden. Kort sagt setter vi av en dag hvor vi på forhånd har delt inn i tre til fire lag, så lagene har fått mulighet til å kjøpe inn alt av stæsj og utstyr til “kostymer” (går for det meste i bikinier i samme farge og noe sminke). Så har vi en underholdningsgruppe som har ansvar for konkurransene underveis. Det er alt fra eggkasting og svømmekonkurranse til shottekonkurranse, vannpistolskyting og diverse. På kvelden blir det kåring av vinnere og beste kostyme.

Favoritt spisesteder?

En all-time fav er Frati. Helt greie priser og veldig god mat for pengene, spør du meg. I tillegg har de både glutenfri pizza og pasta. De fleste restaurantene i Trondheim har glutenfri pizza, der de serverer pizza, men ikke alle har pasta. Så det er absolutt et pluss i boka. Jeg liker også San Sebastian, som har tapas og Jonathan på Britannia. 

Hva er den beste daten du har vært på?

Alle de beste datene jeg har vært på har vært med A (heldigvis). Det er vanskelig å velge. Restaurantbesøk er fine, men det er likevel ikke de jeg husker best. Jeg tror den beste daten jeg har vært på var da vi ikke kjente hverandre så godt, han hadde kjøpt cola zero og vepsebol (dropspakken) og tok meg med på båttur. Det var ikke så veldig varmt heller, men det var solnedgang og stille hav og oss to på den lille day-beden bakpå båten. Klissss. Men det er slike øyeblikk man husker. 

Hva skal du til høsten?

Jeg skal gjøre mye av det samme jeg har gjort før – prøve å sjonglere så godt jeg kan mellom håndball, skole, blogg og jobb. Den eneste forskjellen er at jeg vil være bedre enn jeg har vært på alle arenaer, haha.. Jeg satser håndball, men jeg vil jobbe mer, ta flere fag på BI og fortsette med bloggingen. Good luck honey !!!

Hvordan går det med studiet ditt? Er det bachelor du tar, og hva er du utdannet som når du er ferdig?

Jeg bytter faktisk bachelorgrad nå til høsten, tidligere har jeg gått markedsføringsledelse, men jeg skal begynne på organisasjonspsykologi, HR og ledelse. Jeg føler det er mer riktig for meg. I tillegg til at jeg bytter studie skal jeg prøve å gå opp mot 100%. Tidligere har jeg gått deltid, altså 50%. Så jeg er spent på hvordan det kommer til å gå. 

Hvordan møttes du og A?

Long story…. Vi har også litt ulike versjoner av denne historien, heldigvis får dere høre min haha. Neida, joda. Kort fortalt – historien går over et år og starter med at vi møttes på et nachspiel, sommeren 2018, og ble kjent. Vi dro vi på noen dates, veldig cute egentlig, café-besøk og diverse. Jeg var likevel iskald på kjærlighetsfronten og trodde noe var galt med meg fordi jeg ikke følte noe noen gang, så jeg avsluttet flørten og vi pratet ikke på et år, før vi tilfeldigvis møttes igjen i Åre, påska 2019, og fant tonen. Uhh lang setning. Det var kanskje alltid noe der, så da vi fikk gitt det litt tid så falt jeg til slutt jeg også. Og faller enda kjennes det ut som. 

Skal du forsette å spille håndball?

Ja det skal jeg 😀

Hva er det beste resultatet på beeptest på laget deres?

Usikker, men 14 kanskje. 

Hvilke produkter bruker du når du fikser brynene dine?

Nå bruker jeg en brynsgel i fargen beige fra NAKD Beauty og et brynspudder fra Anastasia i fargen caramel.

Har du noen tips til en som nettopp har fått cøliaki?

Finn gode oppskrifter på nett, bare søk “glutenfri” foran alle favorittene dine, så finnes det en oppskrift på det meste. Bli vant til å lese gjennom ingrediensene på matvarer og spør heller en gang for mye på restaurant. Hold motet oppe, det er ikke det verste. Det finnes plenty alternativer som smaker godt og som er lett tilgjengelig i dag.

Har du maksa på styrketester? isåfall kan du si resultatene dine

Vet du jeg husker ikke hva jeg har makset, det er lenge siden nå. Jeg kan si fra når vi gjør det neste gang, det er kanskje etter sommeren. 

Hva jobber du med i 3T?

Jeg jobber i økonomiavdelingen, så det dreier seg mye om fakturaer inn og ut, avstemming av bank, beregning av moms og lignende. Jeg hjelper også til i shoppen når det trengs.

Hvordan ser du på arbeidsmarkedet, har du noen gang slitt med å få deg jobb?

Jeg har verken vært veldig på utkikk etter jobb, eller slitt med det for den del. 

Skal du flytte sammen med kjæresten din?

Ikke med det første (dessverre) haha. Jeg bor i egen leilighet og han bor i eget hus, begge trives veldig godt sånn. Vi er fortsatt unge og har bare vært sammen i ett år, så vi stresser ikke med det akkurat nå. 

Anbefaler du noen nye TV serier til sommeren?

Normal people på NRK TV – hvis du vil ha noe koselig, romantisk, trist og fint.

Kalifat på Netflix – hvis du vil ha spenning og dagsaktuell problemstilling.

Sunset Selling på Netflix – hvis du er veldig ukritisk, i det overfladiske hjørnet og på utkikk etter en guilty pleasure. Jeg binge-watched første sesong på en natt denne uken. Skammer meg litt, men det er vel opphavet til uttrykket guilty pleasure I guess.

Hvordan er forholdet mellom deg og Pernille? Er det rart å henge sammen med den ene av deres venner, f.eks når dere trener? Fester dere sammen?

Jeg og Pernille har et veldig godt forhold, vi har vokst sammen (det motsatte av å vokse fra hverandre?) til å bli mer venninner med årene. Vi henger ikke så mye med hverandres venner, men vi kjenner mange av de samme folkene, så det er sjeldent kleint eller noe. Jeg tar liiittt storesøster-rollen når det kommer til festing og boys, men prøver å holde det low-key haha..

Og hva gjør Pernille?

Hun har jobbet på 3T-shop i vår, etter hun kom hjem fra backpacking. Til høsten vil hun gå skole, hun har søkt på litt av hvert så det blir spennende å se hva hun lander på.

Hva er ditt beste tips for å komme i gang med trening?

Kjøpe seg noen freshe treningsklær på 3T-shop, kanskje en treningsdagbok og laste ned en god treningsliste på spotify (her er min). Det er avgjørende å finne noe man liker å gjøre, enten det er løping, styrketrening med vekter, egen kroppsvekt, kanskje squash? Det er bare å prøve seg frem. På 3T kan man ta en prøvetime der man får hjelp til å finne øvelser som matcher dine mål.

Hva er dine tanker om at Maja flytter og bytter lag?

Jeg unner Maja alt godt og tror at det kan være bra for henne å prøve noe nytt. Dessuten er ikke Stavanger så langt unna at vi ikke kan besøke hverandre, eller at hun ikke kan komme tilbake hvis det viser seg å være en skikkelig bommert. Noe jeg tviler på at det blir. 

Hva tror du om årets sesong?

Jeg tror den blir tøff. Jeg tror det blir et klart skille mellom topplag og bunnlag, at lagene på midten av tabellen kommer til å måtte kjempe for å komme øverst og at det blir tett konkurranse der.

Hvem tror du blir topp 3 i årets rema1000liga?

Jeg tror det blir mye likt den topp 3 vi så forrige sesong. Vipers, Storhamar ooog Byåsen (hopefully). 

Hva er din naturlige hårfarge?

Jeg har aldri farget eller stripet det, så det dere ser er min naturlige farge. Strawberry-blonde som jeg liker å kalle det. 

Hva er dine favoritt øvelser for rumpe og lår?

Nå er ikke jeg en av dem som trener spesifikke øvelser for å få sprettrumpe, men jeg liker jo faktisk knebøy, helt til det blir så tungt at jeg ikke liker det lenger. Og nå i det siste har jeg blitt fan av bootybuilder-strikk og ulike øvelser med dem. Sideveis gange med strikk på anklene for eksempel, og kick-backs stående på alle fire, både bakover og ut til siden. 

Favoritt treningstights?

Jeg er fan av lux-tighsene til Reebok til styrketrening og til løping har jeg en favoritt fra Adidas som dere finner her

Hva bruker du på leppene og bryna?

På leppene bruker jeg litt forskjellig, helst en lipsyl fra Clarins, eller lipglossene fra samme merke, i ulike farger, elsker dem. Brynene har jeg svart på lenger oppe. 

Hva liker du aller best å gjøre en lørdagskveld?

En ultimat lørdagskveld for meg nå er noe annet enn det var for et år siden, blitt gammal kanskje. Den består av en god middag enten med A eller gode venner, solnedgang og behagelig temp så man kan sitte ute, nyte en god rødvin, prate om alt og ingenting og vite at vekkerklokka ikke skal stilles til morgenen etter. 

Hva tenker du i forhold til håndball? Hvor lenge kommer du til å fortsette å spille?

Hvor lenge jeg kommer til å spille vet jeg ikke. Jeg er ikke klar til å gi meg enda og har tenkt å satse til jeg slutter. Jeg signerte akkurat en 2 års kontrakt med Byåsen. 

Kan du bli mer aktiv på Youtube igjen?

Det tar veldig mye ekstra tid, men jeg synes jo det er morsomt, så vi får se 🙂

Blir du noensinne usikker på deg selv, på ting du sier eller gjør i ulike sammenhenger?

Jeg tror alle kan bli usikre på seg selv innimellom, det hører med hvis man tør å pushe seg selv utenfor komfortsonen. Dermed er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg bruker å si til meg selv “når du er usikker, vær skråsikker”. Det er ikke alltid det ender like bra haha, viktig å være ydmyk også, men jeg liker holdningen. 

Kan du legge til et bilde av bilen din?

Du kan se bilder av den i dette innlegget.

Hvor ser du deg selv om fem og ti år?

Åh good ques, jeg synes det der er vanskelig. Om fem år er jeg 28, jeg håper å bo i drømmehuset med A, (være forlovet) og ha en hund, hehe. Om ti år vil jeg ha to barn, fortsatt være sammen med samme mann og være lykkeliiiig med hele familien og alle vennene mine rundt meg. Det er rart å se for seg fremtiden synes jeg, men tiden flyr. 

Hvem skal du bo med når Maja flytter ut for å spille for Sola?

Jeg har en venninne og kollega på 3T, Julie, som flytter inn. Hun er full av energi, kreativ, morsom og like rotete som meg, så det blir interessant, jeg gleder meg. Dere kommer nok til å bli godt kjent med henne etterhvert. 

Er håndball din førstepri? eller spiller du det på siden?

Det er nesten umulig ikke å ha det som førstepri når man spiller på et viss nivå. For meg har det vært førsteprioritet siden jeg skrev kontrakt med elitelaget og det vil det fortsette å være til jeg eventuelt skulle finne på noe annet. 

Hva var det vanskeligste med å gå inn i forholdet med A?

Jeg følte kanskje litt at jeg mistet en del av meg selv på et tidspunkt, fordi jeg alltid har vært den venninnen som har glorifisert det å være singel, aldri vært forelsket og alt det der. Men samtidig så har det vekket en annen del av meg og jeg har funnet ut at forhold ikke er så verst haha. Det er sårt og vakkert og jeg liker det. 

Hvor lenge har du og A vært sammen?

Vi har ingen spesiell dato, men det var vel sommeren i fjor at vi ble sammen, så omtrent et år.

Om et annet lag hadde vist interesse, hadde du kunne byttet lag eller vil du bli i Byåsen?

Jeg skulle selvfølgelig tenkt meg godt om og vurdert det, men jeg må si jeg trives i Byåsen. Per nå har jeg alt jeg trenger i Trondheim, kanskje nettopp derfor jeg burde prøvd noe annet, men akkurat nå virker det helt riktig å være her. 


Takk for mange fine spørsmål, håper dere fikk svar på det dere lurte på! Vi blogges ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg