Grovt bananbrød med kakao og vanilje

Dere vet følelsen av å sette tenna i et stykke ferskt, nybakt, hjemmelaget grovbrød? Jeg klarer ikke bestemme meg for hva som er mest tilfredsstillende av det, og å ta en stor skje av en søt og fyldig kake. Derfor tenkte jeg at det ville vært en strålende ide denne søndagen å lage en aldri så liten kombinasjon. Dagens bakst er grovt bananbrød med kakao og vanilje. Holy moly.

Det dere trenger er:

Havregryn/havremel, 50/50 med annet mel, jeg brukte grov glutenfri melblanding, til sammen 200 g

3 modne bananer

3 egg

2 ss mager kesam

2 ss bakekakao

30 gram proteinpulver med vaniljesmak (kan sløyfes)

2 ts bakepulver

Mos banan med gaffel eller stavmikser, bland alt sammen i en kjøkkenmaskin eller lignende. Hell røra i en brødform, ikledd bakepapir og sett midt i ovnen på 180 grader i 45-50 minutter. Følg med på slutten av steketiden og stikk en gaffel i brødet. Steketiden kan være forskjellig fra ovn til ovn. Avkjøl brødet på rist og nyyyt ♥

Ha en fin søndag videre!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg