Sjømenn med blærekatar

God pinseaften! (Haha sier man det?) jaja whatever, lørdag er det hvertfall. I går kveld da vi kom fram på hytta ble det, ikke veldig overraskende, fredagstaco og det passet oss midt i blinken. Herlighet så godt å komme bort fra alt mas og styr, med skole og alt annet.

I morges våknet vi egentlig akkurat samtidig og møttes litt uforventet på badet, halvveis naken og halvveis i søvne hahah. Etter frokosten bestemte vi oss for å utforske livet på sjøen, og tok årene fatt, (neida var heldigvis motor på båten).

Og slik så vi ut da vi kom inn igjen. Jeg spår blærekatar og ekstrem forkjølelse i vår fremtid. Vi kunne like gjerne badet i sjøen liksom.

Vi fortjente en stor dose vaffler da vi kom hjem fra den våte båtturen. Og siden det har vi ligget på sofaen med The Kardashian på skjermen og slappet av (sovet). I kveld kommer pappa, og vi gledet oss til å få god middag servert, helt til vi fant ut at ALLE butikkene er stengt nå, siden det er helligdag, så vi har ikke noe å spise. Eller pappa ringte nettopp og sa han hadde funnet en bensinstasjon der de hadde Sodd og pizza, jess #score perfect

Hvordan har dagen deres vært? ♥

11 kommentarer

Siste innlegg