lørdagens festligheter

Hei og god morgen! Eller formiddag eller ettermiddag eller hva man vil kalle det. Hadde en morsom kveld i går med de herligste jentene i byyn hjemme hos Kamilla. Først var vi jo bare sju jenter hjemme hos johnypony med sushikos, så tok vi bussen derfra litt senere og møtte resten av gjengen. Jeg tok faktisk ikke ett bilde av meg selv i går, så jeg vet egentlig ikke hvordan jeg så ut haha, iikke typisk meg. Hadde heller ikke med kamera videre utover kvelden, men det ble tatt to brukbare bilder da.

Ida, Thea, Anna, Johanna, Katrine og Martine ♥

Imorrest ble det funnet en liiit overstekt pizza i ovnen til Johanna, hahaha er det mulig. Den var bare en smule svidd liksom.

Flere som hadde en fin kveld i går?

10 kommentarer
  1. du la jo ut bilde på instagram? artig at hver gang dere har vært på fest eller drukket alkohol, så sier alle bloggere ” sorry ass, glemte kamera.” også har dere sikkert tusen bilder på mobilen fra festen,haha 😀
   men no hate, elsker bloggen din! er bare litt dumt du ikke forteller når du har vært på fest liksom!

  2. I Syria har nesten halvparten av alle familier som lever i de borgerkrigsherjede områdene ikke nok mat. Sult er i ferd med å bli et av de største problemene i Syria, og prisen på barnemat har steget med ufattelige 2000 prosent. og dere svir en fuckings pizza!!!!!!!! Aner dere hvor mye næring det er i en pizza, spesielt paprikaen!!? skam dere barn!

  3. Har bare et spørsmåål, haha
   du har jo skrevet at du har cøliaki, og ikke kan spise gluten osv. meen, samtidig så skriver du jo at dere bestiller pizza og steker grandis osv.? Kan du spise det likevel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg