endelig på norsk jord

Home shviit home! Godt å være hjemme i gode, gamle Tronheim med torden og lyn ♥ sommer ♥ Derfor drar familien på hytta på Innerøya med mimmi og beste i håp om litt finere vær der. Jeg dro på Orkanger og ikke lenge etter dro jeg til Gøteborg, dro rett derfra til Hvaler og rett til Oslo og var hjemme i en dag før vi dro til Spania, hjemme en dag før vi drar til hytta. Savner å være bosatt på Heimdal ass. 

Det var så herlig å møte jentene i går kveld, vi ler så mye når vi er sammen at jeg ikke lenger trenger å trene for å få sixpack XDXD I morrest trodde jeg jeg våknet klokka tolv, men jeg hadde stilt klokka to timer foran for å få nye liv på Candy Crush, så egentlig var bare klokka ti. Derfor gikk jeg på butikken i solskinnet (Ja det var finvær i morrest) og kjøpte ingredienser til smoothie. Det gikk litt hardt for seg når jeg kom hjem med alle slags smaker. Ble en god smoothie bestående av jordbær, bringebær, melon, pasjonsfrukt og appelsin 🙂

Jeg må jo bare beklage for at jeg igjen ikke har tid til å spille inn en innkjøpsvideo, men den kommer! Blir helt sykt mye å vise da, ettersom det er innkjøp fra nesten hele sommeren. Her er noe som ble kjøpt på taxfree i går da!

Vi blogges fra hytta!

16 kommentarer

Siste innlegg