heello norway

halloooo mine kjæreste, høyst savnede lesere!!

Kom hjem for omtrent en time siden og nå sitter jeg og spiser grovbrød med makrell, føles egentlig litt godt på være trygt tilbake på norsk jord igjen. Det har vært et slitsomt døgn med reising. Startet jo i går ettermiddag, men jeg har funnet ut at jeg har begynt å like flyturer igjen! Jeg sier ‘igjen’ fordi når jeg vår liiiten så elsket jeg fly. Når noen spurte meg “Ka e det beste du vet i hele verden?” så svarte jeg alltid “fly og pannkak” hahaha. Også kom en periode der jeg var liivredd for å ta fly og nesten hver flytur ba jeg om at vi ikke skulle styrte :(((( stakkars meg.

Uanseett, over til Sør-Afrika! Jeg har vært på den mest fantastiske reisen man kan tenke seg! Jeg har hatt så mange utrolige opplevelser og det føles som jeg har vært bort i en evighet. Vi har bodd på fem forskjellige hotell på de tolv dagene vi har vært borte og det har vært fem helt forskjellige opplevelser. Vi har gått fra hotell midt i jungelen med løver, elefanter, aper og alle slags dyr dere kan tenke dere, gående utenfor rommene våre – til et heerlig hotell på stranden, med soling og drinker på stranden hver dag – til luksushotell midt i storbyen med shopping. Men mer om det siden!


haha pena


Slenger med noen bilder som ble tatt for noen dager siden, bare sånn at dere husker meg! haha neida. Takk til nora som har gjort en super jobb med bloggen♥♥ Og til dere som kommenterer stygge ting til min elskede nåri, you can go to hell 🙂 Forresten så tenker jeg å ha egne innlegg om plassene vi har vært på, hvis dere synes det høres greit ut? Er sikkert litt interessant for dere å lese om Afrika, eller?

Noen som har savnet meeej? (plis si ja) xD;p

97 kommentarer

Siste innlegg