mitt 2012 del 2

I starten av juli dro jeg til Kreta med familien, Thea og Martine og deres familie. Der var også Anna med familien og noen venner av familien deres så det var fult av kjentfolk haha. Savner det såånn! Vi var der to uker og lå på to forskjellige hotell.

legg merke til at vi var litt over gjennomsnittet solbrent haha.
martine og meg

thea and meee

Når vi kom hjem fra syden så sto det masse hytteturer i kø og en av dem var på Hvaler, hytta til Johanna. Jeg, Anna, Pernille og Johanna tok nattoget til Hvaler, og det var noe av det morsomste! Vi fire skulle egentlig dele på en knøttliten lugar, men konduktøren så at dette ikke kom til å gå særlig bra så vi fikk enda en gratis haha. Og når jeg sier knøttliten, så snakker vi ganske så liten altså. Og selvfølgelig begynte vi å fortelle spøkelseshistorier osv og dere kan jo se for dere hvor skummelt det egentlig var. Eller kanskje bare jeg som synes det haha.

Etter denne lange togturen etterfulgt av en laang busstur så kom vi endelig frem. Jeg elsker å være på Hvaler, det er så fint.

Haha såå kommer vi til den berømte båtleiren. Vi sju jentene dro på båtleir på Fosen for å få båtserifikat og fordi vi egentlig ikke hadde noe bedre å gjøre haha. Når jeg ser tilbake på det og tenker på hvor sykt morsomt vi egentlig hadde det, så er jeg glad vi dro, men der og da syntes vi skikkelig synd på oss. Hadde hele tiden krig og krangel med lederne og det var så morsomt jeg har ikke ord.
Johanna, Hanna, Martine og Anna.
skjønner hvis de andre båtbarna ble litt redde av oss.

Hva synes dere?

23 kommentarer

Siste innlegg