UKENS SPØRSMÅL

hvordan smelter du sjokolade?

Tar en kaserolle med vann og setter på plata. Tar en plastskål eller noe lignende med sjokoladebiter oppi og legger på vannet i kaserollen. Så smelter jo sjokoladen etterhvert da 🙂

Koffor e du alltid så fin og pynta på bloggen, men på skolen ser du ut som en slask?

haha skjønner ikke hvorfor min tydelighvis uvanlige livsstil er så sykt interessant? Jeg har på meg joggebukse og en eller annen jakke eller hettegenser på skolen fordi det er behagelig og jeg kommer ikke på en eneste grunn til hvorfor jeg skal pynte meg for noen jeg har kjent i 10 år. Og hvorfor jeg er pynta på bloggen? For det første synes jeg ikke at jeg er noe spesielt pyntet, men ok. Kanskje fordi jeg ikke sminker meg eller har på meg mine fineste klær på skolen, så bruker jeg de i helgene.

Kan du legge ut videoen av underholdningen med moren din, haha?

Haha da kommer mamma til å bli flau.. Men som sagt så var hun jo Dj Dan med Morten Ramm haha. Synes hun tar seg bra ut jeg da, ser nesten ikke forskjell. (mamma er til venstre forresten, for de som ikke så det liks000m haha)

Har Anna blogg?

desveeerre

hvor har du hytte?

Innerøya, Røros,(de er besteforeldrene mine sine hytter) også kjøpte vi nettopp enda en på Innerøya i tillegg til en i Åre.

Har du bunad?

jepp, trønderbunad


kan du være så snill å legge ut spotify listene dine en gang til, fordi jeg mistet spotify kontoen min der jeg hadde så mange sanger på. såå pliis kan du legge de ut en gang til?:(:):)

sitt på do      best på fest      julestemning

Hvor kjøpte du den hvite høyttaler greien er den bra?

Interia, ja anbefales!

hvordan er ditt naturlige hår?

Jeg har aldri farget eller stripet det så sånn som du ser det ellers på bloggen er jo mitt naturlige hår da. Men det forandres veldig gjennom årstidene. Om sommeren er jeg så godt som blond og på vinteren blir det knalloransj, neida ikke knalloransj men hverfall mye sterkere ‘gull’farge

sånn som bildet over her, ser håret mitt ut om sommeren. Ganske lyst, nesten blondt. Er også enda lysere enn på bildet.

Men ellers så ser håret mitt ut som bildet over her. Gullaktig/blondginger/redhead/jordbærblond WHATEVER

kunne du skrivet litt om når du fikk cøliaki ? Og hvordan du synes det er å ha det ?

Cøliakien er egentlig ikke noe problem for meg, jeg har det jeg trenger liksom! Altså nesten alt med hvetemel finnes også uten hvetemel. Det eneste jeg ikke har funnet enda er nudler haha! I WANT NUDLES.. Jeg er faktisk bombesikker på at jeg hadde vært tjukk nå hvis jeg ikke hadde hatt cøliaki. Fordi hver gang jeg går forbi et bakeri holder jeg på å sprekke, men det er ikke sånn som de som har ‘sunn’uke osv som ikke kan spise foreksempel krembolle, jeg KAN jo faktisk ikke spise det haha. Men ja jeg har hatt det hele livet men merket det ikke før jeg var 5 år.

Hvor var du i Hellas?

Kreta faktiiisk


haha eelsker dette bildet! Sånn her satt vi hver kveld og spiste sjokolade og potetgull, drakk fanta og spilte uno, naken med en morgenkåpe over etter å ha badet hele dagen.

Men kan du ha “badet mitt” video? haddet vert så bra

haha det forslaget har jeg ikke hørt før! Men det var jo ikke så dumt, kanskje deet

Hvor høy er du?

1.70


Hva synes dere om svarene?

24 kommentarer

Siste innlegg