MIN DAG I BILDER

Heei alle fiine! Er egentlig litt kleint å skrive ‘hei alle fine’ for jeg vet da faen hvordan dere ser ut jeg, men halleluja, alle er fine på hver sin måte og sånn ikke sant?♥♥ Ja okei haha, uuansett så skal jeg fortelle litt om dagen min! 

Jeg var som dere sikkert fikk med dere etter et supert gjesteinnlegg av Truls, hjemme hos Thea og Martine med Daniel, Tobias og Truls i går, kjempe koselig. Så jeg sov over hos dem, altså twinsa. Kan like gjerne si at vi sov ute i natt, fordi med vinnduet på viidt gap var det så kaldt at noen sikkert kunne dødd… Haha jeg husker at jeg våknet i natt av en ekstreem lukt av Listerine (sterk munnskyll) og da hadde Martine vært oppe og tatt munnskyll fordi hun fikk ikke sove med dårlig ånde, hahahaha what the fish? ;ppPp

heerlig breakfast altsåå

Så dro vi til meg i halv ett tiden for å årdne oss til håndballkamp, SOM VI VANT hehe. Spilte i går også, VANT DEN OGSÅ hehe. I går mot Melhus og i dag mot Steinkjer, jehuu.

hahaha hva skjeera

Noen bilder fra kampen (pil ned). Veldig dårlig kvalitet meen.

HEIMDAL ASS (grønt hjerte)

GINGER I FARTA (oransj hjerte)

Og heer sitter jeg nå med denne sukkerklumpen, sorry at jeg ødelegger kvelden til dere som ikke har kake altså:-((( Men nå skal jeg laste ned Spotify Premium fordi jeg er såååå lei av den sykelig irriterende Spotify-reklame-stemmen hele tiden! Også skal jeg svare på litt mail osv, som den superbloggeren jeg er haha, så poppis altså.

Oj ble mye tekst og bilder jaajja..

Hva har dere gjort i dag da?

23 kommentarer

Siste innlegg