januar favoritter

Favorittserie

Valkyrien på NRK, den har falt veldig i smak altså. Norsk TV vil jeg si er undervurdert.

Favoritt snack

Appelsiiin, de er så gode på denne tiden av året, spiser det hele tiden.

Favorittklesplagg

Generelt er jeg fan av litt baggy klesplagg, enten det er bukser, tshirts eller gensere. Så t-skjorte-kjolen fra Adidas som jeg bestilte meg denne måneden, ble fort en favoritt i klesskapet. Jeg har rett og slett flyttet inn i den.

Favorittprodukt

Min pore refiner primer fra Dr.Brandt, kjøpte den på et parfymeri i Krakow. Den har en dekkende effekt for porene og gjør huden myk og lett å sminke over, den anbefales!

Favorittpålegg

Jeg liker så og si alt og spiser veldig mye forskjellig i løpet av en måned, men favorittpålegg denne måneden, hmm. Jeg må faktisk gå å se i kjøleskapet, to sek da. Jeg tror kanskje hvitost og paprika har vært en slager denne måneden. Ikke veldig spennende, men enkelt og godt. 

Favorittsang

Bad things av Machine Gun Kelly og ex-Fifth Harmony-sanger Camila Cabello, just looove it. 

Favorittfilm

Usjj jeg liker det ikke, men søndagsfilmen forrige søndag var Prisoners, så jeg måtte bare se den. Jeg har sett den tre ganger allerede, men den er faktisk så bra. Den er helt forjævlig ekkel, men den blir bare bedre og bedre for hver gang jeg ser den. En perfekt thriller i mine øyne. 

Favorittrestaurant

Creperie & Logi i Åre. Det ligger midt i sentrum av byen, og jeg spiste der for første gang denne uken, da jeg, Johanna og Anna kjørte dit på dagstur. De har crepes med masssse forskjellig godt på, både sunne lunsj crepes med kylling/skinke/fisk/vegetar og ofc dessert crepes. Jeg hadde kylling og pesto, og den var deeelisch. 

Favorittdrikke

Vanlig svart kaffe, eller min everyday milkshake/frappucchino. Går for det meste i kaffe i hvert fall. Her er oppskrift på shaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte jeg kunne prøve ut denne greia med favoritter for hver måned. Jeg skal prøve så godt jeg kan å opprettholde det så lenge dere viser litt interesse for det 🙂 Hvis det er noe mer dere kunne tenke dere at jeg hadde med i innleggene, altså andre favoritter, så er det bare å legge igjen en kommentar! 

Hva synes dere?

 

11 kommentarer

Siste innlegg