hits

9/10 suksesser

Jeg har litt snn sannsynlighetsregning og brkdeler klistret til hjernen at the moment, det er nemlig tema i statistikken. Vi regner ut hva sannsynligheten er for f x antall suksesser p y antall forsk og bla bla bla. Men det passet greit med dagens blogginnlegg. Jeg har bakt brd skjnner dere. Noe som nesten alltid blir bra, men s kan man tydeligvis ikke forvente suksess hver gang da haha.. 

Jeg bakte favoritten, glutenfritt proteinbrd av havregryn, cottage cheese og egg. Gjort det mange ganger fr, bde som rundstykker og brd. Men denne gangen  satt brdet bom fast i formen da det var ferdigstekt. 

Oppskrift

1 stor boks cottage cheese (400g?) evt. kesam

4 egg

havremel og havregryn, 200-250 gram av hver ca (jeg tok egentlig alt det trre p slump)

1 ss bakepulver

1 ts salt

Bland sammen cottagecheese og egg med en stavmikser og deretter inn det trre. La blandingen svelle i noen minutter. Sett nederst i ovnen p 175 grader i 45-50 minutter. 

Se s nydelig det s ut da jeg tok det ut av ovnen. 

Ogs bare BAM som en kid som nekter komme ut av mors mage. Mtte skrape det ut med kniv, jeez det hrtes brutalt ut i kontekst med den kidden. Uansett, poenget er at jeg husker n at jeg har brukt bakepapir i brdformen tidligere. S dette innlegget er en pekepinn til meg selv slik at jeg skal huske det til neste gang(!!!!) 

Men til tross for et mislykket forsk, smakte det UTROLIG godt, kanskje bedre enn om det hadde vrt feilfritt. Bunnen skrapte jeg som sagt ut og det ble en nydelig, knasende skorpe, perfekt med plegg p. 

I 8 av 10 tilfeller blir det philadelphia, rkt laks og egg p brdskiva mi. N skal jeg pakke sekken og kjre av grde til forelesning. 

Ha en fin dag og prv tenk positivt i situasjoner som ikke gr helt etter planen! ♥

4 kommentarer

S bra den ble god p tross av en liten feil, hahahha! Det skjer ;D

Kan du ha Q A?

Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prves snarest! :)

Er dette havremelet glutenfritt?

Skriv en ny kommentar