hits

Masse inspo på inspira

  • 03.03.2018 kl. 18:56

God lørdag! I dag våknet jeg av meg selv klokka åtte, av at jeg måtte tisse vel å merke, så det var egentlig litt irr, men jeg bestemte meg for å stå opp uansett. Jeg skulle tross alt på håndballtrening klokka ti, så jeg satte meg like gjerne i sofaen, under et ullpledd med havregrøten min og så litt Modern Family før jeg måtte kjøre av gårde til Spektrum. 

Etter treninga var det bare å slappe av med en god lunsj og en ny episode av The Americans på Netflix. Rett før klokka tre kjørte jeg og hentet Trine, før vi dro på 3T-Rosten på et kurs om ernæring og styrketrening med Martin Norum, som en del av 3T-inspira. Det er en haug med gruppetimer og kurs for ansatte på 3T som holdes hele helga. Veldig spennende og gøyy. 

Hele antrekket fra 3T-Shop //sponset

Hva har dere gjort i dag?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no