hits

Tidenes 75-årsdag

  • 25.02.2018 kl. 13:59

Hei sann dere! Håper dere har hatt en fin start på denne søndagen. Søndager er til for å nytes og gjøre ting som man ellers ikke rekker å gjøre i en travel hverdag. Som å gå en tur, bake en kake eller lese en bok. Personlig har jeg tenkt å gjøre alle de tre tingene. Vi har bare rukket å spist frokost enda her i huset, det ble nemlig en sen kveld/natt. 

Vi feiret mimmi sin 75-årsdag i går, noe som ble utrolig vellykket! Temaet var inspirert av kunstens verden, ettersom mimmi brenner for kunst. Vi hadde invitert 70 av hennes nærmeste familie og venner, som dere skjønner er hun en veldig sosial person. Alle hadde kledd seg ut som kunstnere og kunstverk og så helt fantastiske ut. Vi hadde leid DOKK-huset på Solsiden, med tre retters og underholdning hele kvelden. Jeg og Pernille hadde laget en Kahoot som gikk overraskende bra i en forsamling hvor flertallet var over 70 år. 

Mimmi har så mange morsomme venninner ♥

Jeg og Pernille var inspirert av Edgar Degas ballerinaer 

Kjartan, meg, mimmi(Frida Kahlo), Pernille og Frode(Andy Warhol)

Pappa og mamma (Oda Krogh) ♥

Benjamin og Pernille

Fineste mimmi, og beste til høyre, som syntes han var heldig på bildet her, så ut som en ordentlig gangster sa han haha. 

Takk for en flott kveld ♥

5 Kommentarer

Annie

25.02.2018 kl. 14:17
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jernbanefrua..

25.02.2018 kl. 14:24
For en god ide :-) Og for en kveld det må ha vært :-)) Kjempefine bilder vitner om suksess :-)

Helena Westergren

26.02.2018 kl. 01:47
så utrolig gøy :)

KostholdsBloggeren

26.02.2018 kl. 12:55
Flotte bilder. Skikkelig kunstnerisk! :)

Maja

26.02.2018 kl. 21:30
Hvor gammel er Pernille? Og hvor gammel er kjæresten hennes? :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no