hits

Den beste tiden

  • 18.07.2017 kl. 20:26

God kveld! Etter vi hadde solet oss i noen timer i går, dro vi tilbake til leiligheten for å slappe av litt og nyte den beste tiden i syden hvis du spør meg - nydusjet med aftersun klistret mellom rompa og lakenet på senga, munching av snacks, og blogging for min del (stalking på insta for andres del kanskje). Etter en liten stund ordnet vi oss og dro ut for å spise middag. Vi ligger midt i turistparadis og det er jo litt av sjarmen. Masse minimarkets og fine damer som selger armbånd og småtteri. En utrolig koselig kveld. Og nå sitter vi her, second night, og følger det samme mønsteret. Vi blogges ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maja, Marty, Johanna, Nora og meg ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4 Kommentarer

Barry jamil

18.07.2017 kl. 21:12
Hala my Princess ;) i swear you are the best ever 👊

Hege Kristin

18.07.2017 kl. 21:14
bra du koser deg <3

Jessica Kristiansen

18.07.2017 kl. 21:55
Så koselig!

-Bli gjerne med i min konkurranse om en klokke fra Daniel Wellington på bloggen nå :)

katrine

19.07.2017 kl. 16:54
Fortsett å blogge fra spania! det er så koselig å lese! gjerne ta med litt flere bilder :D såå koselig å sitte å se på når det er så stygt vær her i Norge..

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no