hits

Litt solbrent ellers alt ok

  • 30.06.2017 kl. 20:39

Hei dere! Nå har jeg fått nok sol for i dag, så da sitter jeg i skyggen på balkongen, drikker en kald cola og blogger - det er livet eller. Dette stedet er helt nydelig! Mange assosierer Kos med en harry partyplass, men plassen har virkelig flere sider enn det. I dag har vi blitt litt kjent med hotellet, sjekket ut treningsrom, spa og minimarkedet i nærheten. Her kan jeg absolutt trives de neste dagene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere skjønner, både med tanke på overskriften og the fact at jeg er meg (en bleik ginger), så må jeg meddele at ja jeg har blitt solbrent første dagen. Ingen vits å legge skjul på det, vanskelig er det også å legge skjul på det, som dere ser på bildet under. Jeg smurte meg med 50 det skal også sies :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er utsikten fra der jeg sitter akkurat nå. Vakkert altså. Nå skal jeg ordne meg litt til middag og kle på meg noe som dekker brøstet hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget skulle blitt publisert i sjutiden, men jeg måtte ha bommet på publiser-knappen og merket det først nå, sorry bout that. Ha en fin kveld!

5 Kommentarer

jamil barry

30.06.2017 kl. 20:59
Hola boss lady :) så fint sted ;) kos dg masse :) best blogg ever :*

Hege Kristin

30.06.2017 kl. 21:53
kos deg <3

Vaarin

01.07.2017 kl. 11:52
Ååååh kos!

09.07.2017 kl. 19:10
Anbefaler sterkt å ta sol et par ganger i mnd til vanlig for å bygge seg opp litt pigment. Jeg ble alltid solbrent i syden før, nå tåler jeg mye mer og får en fin farge uten at den flasser av. Finnes jo ikke noe verre (både med tanke på smerten og kreft) enn å være solbrent!

12.07.2017 kl. 23:39
hvilket hotell bodde dere på?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no