hits

Girls have more fun

  • 10.10.2016 kl. 23:16

Søndag i seg selv er en fantastisk deilig dag, men enda bedre er den når du vet du har fri dagen etter også. Så i går, når to av tre biler kjørte hjem fra hytta, og åtte jenter ble til fire, så var det bare å senke skuldrene og slappe helt av. Vi dro ned til byen og kjøpte oss litt småting, noe sminke på Kicks (as always) og ellers middag og godis til kvelden. Det ble stekt laks, risotto og grønnsaker til middag, namm mat kan vi altså.

Men føør vi dro ned til byen så sminket vi oss faktisk. Vi bruker egentlig ikke å sminke oss, har ikke med en eneste jeans eller bh når vi drar til Åre. Men så var det litt artig å sminke seg, og ikke minst å sminke hverandre. Etter byturen, og enda mere sminking av hverandre, renset vi huden, tok ansiktsmaske og badstue. Og etter middagen så vi dokumentaren Amanda Knox på Netflix, vi er litt freaky og elsker slike skrudde dokumentarfilmer om jævlige drap og rettssaker. Så den var perf for oss. Etter det var det bare å holde seg våken med pepsi max, sjokolade og smalltalk, før debatten mellom Trump og Hilary startet klokka 04.00.. Trine blekka før vi rakk å få på tven på soverommet, Katrine blekka etter andre spørsmål, og jeg og Anna holdt ut en halvtime før vi også sovnet. 


Finn en feil på bildet over. Det ligger da et brød midt på sminkebordet vårt. Nemlig fordi det var planlagt å spise frokost, men gårsdagens taco bare fristet sykt mye mer enn rundstykker og roastbiff. Skulle tro vi var hangover as fuck, men det var vi altså ikke. 

Lebestiften kjøpte Trine på Kicks, den er fra Anastasia i den litt oransje tonen. Very pretty I love it


missed my baby so much 

7 Kommentarer

juan

11.10.2016 kl. 02:54
Hola mathilde que lindas fotos....que linda que estas ,que linda que estas ,que linda ....argentina

EZ

11.10.2016 kl. 05:45
SHOW ME THE FACE ALREADY!!!

Frida

11.10.2016 kl. 11:12
Hvor er den svarte toppen din fra? Finner liksom ingen svarte topper som er helt "perfect" haha.

Jamil barry

11.10.2016 kl. 11:43
Hei :) grattis med dagen i dag :-) det er dagene til alle jenter i hele verden :) kos deg masse:) jeg elsker bloggen din ;)

Vilde

11.10.2016 kl. 15:49
såå kooselig og flotte bilder! For en fin sminkebag som lå på bordet ved siden av deg :D

Sara Hansen - Backpacking

11.10.2016 kl. 21:27
Åå så koselige bilder, virker som en utrolig god venninnegjeng <3

Stina

12.10.2016 kl. 14:31
Håper det kommer en video fra hytteturen :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no