hits

Eksamenstid

  • 24.05.2016 kl. 19:05

Og fortsatt sitter jeg innesperret i hula mi og ser serie og driver en intens recovery av kroppen. Eller det vil si, i går prøvde jeg meg på ei litta treningsøkt bare for å sjekke hvordan kroppen ville reagere på det. Noe som resulterte i tildels verre hoste, så jeg tør ikke å gjøre det i dag. Nå er det slettes ikke lenge til eksamen, og jeg gidder ikke å sitte der med kols og rennende nese. I tillegg til Netflix så har jo selvfølgelig lovboka vært en ganske nær venn de siste dagene, ettersom jeg skal ha eksamen i rettslære i overmorgen. Så jeg får vel fortsette å bla litt i boka og gjøre meg kjent med diverse lover og regler.Motivasjon på en post-it lapp fra fiol, thank you 

Til nå har jeg sett ferdig siste episode av Orphan Black på Netflix og siste episode av Empire på Viaplay, og har nå begynt på Revenge. I tillegg har jeg strevd med selvkontrollen når det kommer til Skam. De legger jo ut teasere fra episodene som kommer hver fredag, og til nå har jeg vært flink til å holde meg og spare alt til fredagen, men nåååå klarer jeg ikke mer. Det er jo helt latterlig at den serien er så spennende, men den er jo det haha. Hver og en på VGS, og på ungdomsskolen for den del, må jo kjenne seg igjen på en eller annen måte. 

For alle dere andre som også har eksamen i nærmeste framtid, masse masse lykke til !! Jeg har trua på at vi klarer dette !!!

6 Kommentarer

Edel Kristina

24.05.2016 kl. 19:31
Uff, kjipt å være syk! Lykke til med eksamsøvinga, uansett, og god bedring!

sara

24.05.2016 kl. 21:23
Hei Mathilde, elsker bloggen din! Tenkte bare å komme med et videoforslag, hadde det ikke vært morsomt om du og NYG kunne laget en "never have i ever" DET hadde vært utrolig morsomt!!

Permanent Vacation.

24.05.2016 kl. 21:38
Lykke til.Det går nok bra.

Tina

24.05.2016 kl. 22:20
Hadde vært sinsykt kult med en slik video som hun ovenfor foreslo! :-)

Barry jamil

25.05.2016 kl. 09:38
Lykke til videre Mathilde elsker bloggen din 🌷 god bedring ☺

Camilla Acklam

25.05.2016 kl. 19:21
Lykke til! Du kommer til å klare deg utmerket! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no