hits

min venn mac marmor

  • 03.10.2015 kl. 19:47

Hei fine lesere! Jeg har sånn søndagsfølelse da, blir vel sånn når man er ute på en torsdag. Fredagen var en morsom dag, det skal sies haha. Jeg våknet opp hjemme hos Johanna med hele jentegjengen som lå over. Vekkeklokka ringte sju og da var det bare å dra seg selv (og eventuelt de andre) opp av senga (eventuelt sofaen). Det ble redbull og burger king til frokost før to stemningsfulle historietimer sto for tur. Vi spiste lunsj hjemme hos meg, som besto av mye sjokomelk, rundstykker og skinkost. På kvelden var jeg til Markus (som forresten ikke er kjæresten min for de som lurer), og så film og spiste grandiis namnam. Det var en dag full av drittmat <3

Fire fine fra torsdagen ↓
I dag våknet jeg halv ett og trodde jeg hadde forsovet meg bigtime til skolen. Deilig start ja. Så bestemte jeg meg for jogge en liten tur som endte med 1,1 mil, og det er ikke noe jeg gjør hver dag altså. Siden jeg kom hjem har jeg sittet henslengt i sofaen med ny favorittserie. For første gang i historien gir jeg en svensk/dansk serie en sjanse. Den heter Broen og er faktisk steinbra om jeg skal si det selv. Jeg ser den på Netflix.

Også må jeg vise dere macen min, som også har vært en god venn for dagen. Fikk et "skin" i marmor av Caseapp for å freshe opp macen litt med, og det gjorde det sannelig. Jeg synes den ble utrolig fin!Jeg har en rabattkode til dere som gir 20 % rabatt, bare skriv inn MATHOLCK20 


Hva synes dere?

3 Kommentarer

Nikita <3

03.10.2015 kl. 20:17
Fine bilder :)

Martha

04.10.2015 kl. 18:17
Broen er heelt sjukt. Håper du ser fra start av. Den nyeste sesongen går jo på NRK nå, men spar det til du kommer så langt. åh love it!

Andrea

07.10.2015 kl. 20:35
Hvor er toppen til Martine fra, og selges den enda? :-)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no