hits

litt nytt i livet mitt

  • 01.10.2015 kl. 16:02

Heellå peeps! Nå er det bare en håndballtrening og et par timer på skolebenken igjen før det offisielt er høstferie! Tok egentlig ferie etter norsk skrivedag i går, for nå er det ikke noe spesielt som skal gjøres før helga. I kveld er det Heimdalbørst, altså skolefest for Heimdal vgs, og jeg gleeeeder meg. Vi er jo russ i år, så det er vi som arrangerer det hele. Vi jentene har planer om å ha sleepover etter festen også haha bare for å gjøre litt ekstra utav det. Vi vurderte å booke oss inn på hotell, fordi det er torsdag og kanskje ikke den beste dagen å ligge hjem til noen på ettersom alle bor med family, men så fant vi ut av det likevel og flytter inn til fiol for natten. 

I dag tok vi nytt klassebilde. Dere husker jo det fine party-bildet jeg viste dere for litt siden. Det ble tydeligvis ikke godkjent av ledelsen fordi vi spilte på fyll og alkohol, hahah latterlig spør du meg! Så jeg håper rektoren liker det nye bildet vårt bedre da :) Skikkelig stemning ogsånn

I går etter skrivedagen dro jeg, tvillingene loui og fiol på cafe etter skolen, for å feire at vi var ferdig med helvettesdagen som egentlig ikke var så jævlig som vi ga uttrykk for. Så dro jeg innom en frisør fordi jeg fikk et kick ut av intet for å ta hull i øret. Så jeg tok to hull haha.. ikke spør hvorfor, cuz idk. 

Da jeg kom hjem fikk jeg et nytt kick for å rydde på badet. Altså det er jo noe som burde blitt gjort før, men det var godt å få ordnet litt for en gangs skyld. Her er underveisbilde, det ble veldig fint og ryddig, jeg lover!

Og hvis noen har lagt merke til at jeg har en blå prikk over det ene øyet, så er det ikke faila sminke, selv om alle tror det. Tro meg, jeg prøvde å gni den bort først jeg å haha. Men neida jeg har faktisk fått en veldig søt, liten, sjarmerende blåflekk der da, perfect. En fingerpoke i øyet og Voilá modelface. 
Så det var litt nytt i livet mitt da! Haha, ha en fin kveld! ♥

10 Kommentarer

Martha

01.10.2015 kl. 18:36
Hei!

Hvilken frisørsalong var du innom, og hva betalte du for å ta to hull? Vurderer det så sykt selv. Håper på svar :-)

Mathilde Holck

01.10.2015 kl. 18:45
Martha: var på city frisør og det kostet 200 kr per hull, jeg er sikker på at du får det billigere en annen plass! :)

Martha

01.10.2015 kl. 18:55
Er utrolig typisk meg å ende opp der, haha, men får sjekke litt. Takk :-)

Nikita <3

01.10.2015 kl. 21:06
Fine bilder :D

01.10.2015 kl. 22:15
når gjengen din overnatter, er dere alltid alene i huset da? hvordan får dere foreldrene ut? hehe

Miriam

02.10.2015 kl. 00:37
hahahah jeg døør av det nye klassebilde dere tok! tipper rektoren blir mer glad av å se på det bilde enn det festglade bildet ;-)))

juan

02.10.2015 kl. 08:37
hola Mathilde gracias por todo ,gracias por ser tan linda. chau un beso

Amalie Flesvig

02.10.2015 kl. 10:38
Hei!

Jeg har akkurat maken høytaler i fra Geneva, men jeg lurte på hva det er du har som "bindeledd" der siden min er såpass "gammel" så den har iphone 4 inngang, men det er ut som du får den til å spille med iphone 5... Bare lurte på hvor det er mulig å kjøpe en slik del? :-)

barry jamil

02.10.2015 kl. 11:38
VERDEN BEST GIRL elsker deg så lenge

emmajk

02.10.2015 kl. 21:02
Haha elsker det nye klassebildet deres!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no