tenkte bare å stikke innom

♥ hei søte julenisser

hahaha kødda, julenisser wtf. Okeeeei hei, jeg har fikset litt internett! Men det er bare mobilbilder som kan opplastes så da kan dere få se noen bilder fra mitt superspennede liv her på Røros. Det går for det meste i godteri, film, mat og søvn, men det er egentlig akkurat det jeg liker best. Hadde jeg vært hjem nå hadde jeg sannsynlighvis sittet her med sminke fordi jeg hadde følt at jeg måtte blogge og jeg tror ikke jeg hadde klart å ligget i sofaen hele dagen og sett film, fordi jeg hadde følt at jeg hadde gått glipp av så mye. Så det å ikke ha internett eller noen kjente oppå her er herlig. Også er det litt festlig å faktisk lese sin egen blogg da haha, katy is such a good blogger. Men jeg gleder meg å komme hjem å blogge litt skikkelige bilder og jeg kommer tilbake om en kanonkule!

ja her er da altså meg. Jeg har vell sett ut sånn som på det første bilde mestparten av oppholdet. På det andre bildet var jeg faktisk ut en tur, vi skulle til kirka på julaften 🙂

her sover jeg og Mia aaawi
Hadde en super julaften i går med masse fine julegaver. Bildet under er meg i går, dere kan få en nærmere titt på kjolen senere om dere vil.

 Vi snakkes i morgen for da kommer jeg hjem! Håper dere hadde en super dag i går og husk at jula er ikke over da!

19 kommentarer

Siste innlegg