Spontane jenter

Hei dere! Var en tur i byen i dag også… Er faktisk ikke noe annet å gjøre her i Trondheim på denne tiden. Eller vi kunne jo dratt en plass og badet da, men det kommer vi alltid på for sent på dagen, så vi gidder ikke. Hvis det blir finvær i morgen såå drar vi! Men hva er sjangsen. Uansett så handlet jeg faktisk litt, jeg viser dere det senere. Så spiste jentene på Big Bite, mens stakkars meg med cøliaki som ikke tåler hvetemel måtte spise fra Wok a Way, men vi tok alle en milkshake derfra så jeg overlevde. For alle dere som ikke har kjøpt dere milkshake der fordi det er chilli i den, jeg prøvde den og det var ikke så ille. – I starten… Etterhvert prikket det innmari i munnen, haha. Hadde desverre ikke med kamera, så mobilbilder får holde.

——————-> CHILLI SHAKE

Fiiine jentene, (fra venstre) Hanna, Johanna og Katrine


 hahaha det var så sykt komisk på bussen til byen. Skulle sende et bilde på snapchat og si ‘seeerr?’ også plutselig dukket det opp et fjes i bakgrunnen hahahahaa. Det samme skjedde etterpå, men det første var såå komisk!

Også var jeg og Hanna skikkelig spontan og bestemte oss for å ta hull i øret. Oppi toppen der du har ear-cuffen(?) liksom. Johanna filmet litt i mens det skjedde, men jeg hadde som sagt ikke med kamera så det ble mobilfilming, ikke beest kvalitet menmen. Så var det foresten Mali fra paradise som tok hullet, haha holdt på å flire oss ihjeel….. Det var faktisk ikke noe vondt, ehehe. Men seriøst det var ikke vondt! og skru på 720 hd i tannhjulet nedi hjørnet for hvertfall litt bedre kvalitet.

 Det kostet foresten avhengig av hvilken øredobb du ville ha, jeg og Hanna tok samme, til 120 eller 135 kr ca.

Har du hull der i øret, synes du det var vondt?
14 kommentarer

Siste innlegg