Workout & Strømstad

I dag våknet vi nok en gang av Johanna sin slumring som varer i en evighet. Det er digg da, vi kan ligge å dra oss en time med sola og brisen inn vinduet på rommet. Og ja vi ligger 12 jenter på ett rom, flere har vi vært. Det ser ut som en institusjon, men det er helt perfekt.

I morgentimene er det trening på planen, for de som vil i hvert fall. Jeg og Maja kjørte intervaller ute og ble med resten på styrke på verandaen etterpå. De resterende drikker kaffe og motiverer fra sidelinja.

Etter en skikkelig workout badet vi og spiste en god frokost. Vi bestemte oss for å ta båten til Strømstad i dag, ettersom det er litt overskyet. Så det er pretty much det dagen har gått ut på. I Strømstad spiste vi lunsj og handlet inn mat og svenskgodt.

Outfiten ble shoppet i Fredrikstad i går. Bukse og t-shirt fra Gina, sko fra Urban.

Nå er det middag som står for tur, skattekiste (grillet laks og grønnsaker i folie). I morgen reiser vi hjem, så det blir litt pakking og ryddig i kveld, før det blir ro i hus og jentekveld som hver kveld.

 

3 kommentarer
  1. Hei, 6 år nå jg følge bloggen, finn dg ett kjekk man det er ønske mitt. Dont wait for the hard White, jf kose meg veldig, i love she blood. Have a good Day.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg