Ute og raver til fire på natta

Hei sann! Jeg er oppe og nikker etter en travel weekend. På fredag skjedde det ikke noe spesielt, jeg var på håndballtrening, eller jeg så på håndballtrening fordi jeg var dårlig form. Forkjølelsen har tatt meg under sine vinger og jeg går inn i min andre uke med snufsete nese. Fredag kveld ble tilbragt hjemme hos meg med noen av jentene på laget. Jeg, Julie, Yasse, Kallestad og Hanne (som ikke lenger er vår teammate, men mate by heart) spiste taco og så en alt for trist dokumentar til at det var fredag og vi var i tilsynelatende godt humør.

Lørdag. Jeg prøvde meg på håndballtrening, deretter lå jeg utslått på sofaen og så valgdebatt på NRK i to timer. Inn mot kvelden dro jeg på innflytningsvors hos Tonje og Emma, med resten av BI-gjengen. Utrolig hyggelig med tapas og vinkveld. Jeg og Sanne var der i noen timer, til vi tok en taxi til Johanna og Hanna for å feire bursdagen til Fiol. Der var det bare flotte jenter, pizza, kake og skikkelig bursdag, jeg elsker bursdag.

Outfit på innflytningsvors og bursdag.

Kjole fra Mango

T-Shirt fra NA-KD

Veske fra DKNY

Sivert og Stine

Og fra en squad til en annen

Fine fiol 22 år ♥

Cajsa, Hanna, Kristine og Helena ♥

Søndag. Vi spilte bortekamp mot Aker i Oslo, busset all the way up and down. Veldig sosialt og ålreit det. Vi vant og det gjør turen i hvert fall ti ganger bedre. Men hjem var vi ikke før klokka fire i natt, så det ble en heavy morniiiing.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg