Ukens spørsmål

 

Er du fornøyd med den stockholm hånd steameren?

Jeg har ikke rukket å prøvd den enda. For dere som ikke vet hva det er så er det en steamer som fungerer istedenfor strykejern, om jeg har forstått det riktig. Jeg fikk den av mimmi og beste i julegave ♥

Hva er dine favorittpålegg?

En ting dere kanskje ikke visste om meg er at jeg er typen som helst spiser flere lag med pålegg, haha. Svært sjeldent spiser jeg en brødskive med kun ett pålegg på. Det er ikke ost uten skinke eller skinke uten agurk. Favoritten er egg og avokado, og peanøttsmør og syltetøy på en andreplass.

Dine favorittmåltider, diverse intervaller du anbefaler, en vanlig treningsuke hos deg, dine favoritt proteinpulver og preworkouts, samt. dine favorittightser? 🙂

Wow masse på en gang. Måltider i form av tidspunkt på dagen eller matrett da tro..? Frokost er i hvert fall favoritten. Jeg anbefaler 20/10 intervaller og 4×4 intervaller. Jeg trener to ganger om dagen fra mandag til fredag, dvs en styrke/basis økt og en håndballtrening, med unntak av onsdager da vi bare har håndball. På lørdager har vi en håndballtrening om morgenen og søndag som regel fri. Jeg bruker ikke proteinpulver, men Nocco som preworkout hvis det teller. Mine fav tightser kjøper jeg på 3T-Shop, fra Reebok og 2XU.

Hei, fine deg! Hva tenker du om å kutte ned på kjøtt og spise mer plantebasert? 🙂 Kunne du tenkt deg å bli vegetarianer eller veganer? Ikke akkurat nå, men senere?

Det kunne jeg absolutt. Jeg hadde nok ikke hatt noe problem med å kutte ned på kjøttet, spiser egentlig ikke så mye kjøtt i utgangspunktet, velger ofte vegetariske alternativer. Av kjøtt så går det i kalkunpålegg på knekkebrødet og kylling til middag. Å go vegan hadde nok blitt en utfordring, men jeg drikker plantebasert melk da, det er vel en start.

Trondheims-anbefalinger?? Hvilke kaféer og restauranter er dine favoritter, turer og eller andre ting å gjøre ellers? 😀

Man kan gå tur på Lade-stien og ta en kaffe og en kanelsnurr på Lade-kaia, det er veldig koselig. Av restauranter så anbefaler jeg rekka på Solsiden, selv om jeg har vært der en milli gang, så er det fortsatt like hyggelig der. Olivia og Una er mine favs og sushi på Sabrura. Av aktiviteter så går det an å prøve minigolf på Trondheim Camping eller dra på Byåsen-kamp <333

Tenker du å fullføre bachelor i faget du tar nå, eller skal du bytte studie til høsten?

Jeg liker veldig godt faget jeg går, så jeg vil nok fortsette på en Bachelor ja

Begynner du å bli lei av å studere? Det gjør nemlig jeg!

Haha uten å være den irriterende gullungen som jeg høres ut som nå, så er jeg ikke lei av å studere enda altså. Men jeg har flere år foran meg, så lei skal jeg bli, ikke tenk på det!

Tips til mat på studentbudsjett? Og hvordan er ditt budsjett?

Hmm jeg synes faktisk det er masse god, sunn og billig mat der ute. Suppene fra rema som koster mellom 39 og 69 kr, eksempelvis thai-suppe, fiskesuppe og blomkålsuppe, en sånn har jeg alltid liggende klar i kjøleskapet. Eller bytt ut kjøttdeigen i fredagstacoen med kidneybønner til 9 kroner. Wok med kylling, frosne grønnsaker og risnudler er jo også rimelig. Mitt matbudsjett har jeg null kontroll over. Jeg kjøper inn det jeg trenger og ønsker av mat, prøver å ha et øye åpent for det billigste alternativet.

Ut fra bilder så ser det ut som du liker alt. Er det noe du absolutt ikke liker?

Haha det er ikke feil at jeg liker så og si alt, jeg prøver å tenke nå, det eneste jeg kommer på som jeg ikke er noe fan av er rødløk, selv om jeg spiser det ved hver anledning for å prøve å like det.

Hvor er veska fra? 🙂

Den er fra Jim Ricky, kjøpt på Carma i Trondheim. Luv it.

Hvor du jobber? 🙂

Jeg jobber på 3T-Produkter, som er hovedkontoret til 3T-Treningssenter.

Hvor ofte shopper du?

Faktisk svært sjeldent. Jeg er ikke en av de som sitter og nettshopper på kvelden og er heller ikke veldig ofte i butikker. Men når jeg først er på shopping så slår jeg til.

Når legger du deg om kvelden?

Det varierer litt i forhold til når jeg skal stå opp dagen etter, men som regel så står jeg opp tidlig og har en uskreven regel om åtte timers søvn, så da teller jeg egentlig bare timer. Skal jeg opp klokken sju så legger jeg meg elleve. Noen ganger blir det mindre enn åtte timer, noen ganger mer.

Er du fortsatt like god venn med alle venninnene dine fra videregående?

Samme gamle gjengen nå og for alltid.

Hva er din guilty pleasure?

Å se gamle videoblogger på Youtube haha. Og ellers alt mulig annet rart som ligger på Youtube

Hvilke øvelser anbefaler du for meg som ikke klarer å komme i gang med treningen/ikke klarer å like trening?

Jeg ville begynt veldig rolig, enten du vil prøve ut løping eller styrketrening. Først og fremst vil jeg anbefale gruppetimer, hvis de tilbyr det på senteret du går på. Det er en fin måte å komme på godfoten med treningen på, tror jeg da. Ellers så kan du kjøre noen “snille” intervaller på mølla – 30 sekunder jobbing med 30 sekunder pause x 10 løp. Her kommer det jo helt an på hastighet om det blir døden eller ikke, men trenger ikke pushe alt man har med en gang. En annen type er 1 minutt jobbing med 2 minutter pause x 8 løp. Eller, som jeg liker best, styrketrening. Du kan begynne med egen kroppsvekt, velg deg fem øvelser som du gjør 10 repetisjoner av, og kjører 4 runder med. Det kan for eksempel være gående utfall, armhevinger, situps, rygghev og burpees. Det er så mange ulike ting man kan gjøre, det er bare å prøve seg frem så kommer du nok til å finne en treningsform du liker! 🙂

Hei! Med tanke på at foreldrene dine eier 3T, og du har mye treningserfaring; kunne ikke du tenkt deg å ta en PT utdanning eller jobbe som instruktør på senteret, istedenfor å jobbe på lageret/kontorarbeid? 🙂

Hei du! Det kunne jeg absolutt gjort og jeg er sikker på at jeg hadde vært instruktør hvis jeg ikke hadde spilt håndball, men det blir vanskelig å kombinere ettersom jeg har en bestemt mengde trening i uka og ikke skal overgå det.. Om jeg hadde fått leve livet mitt en gang til skulle jeg gjort det.

4 kommentarer
  1. Veldig gøy at du fortsatt har ukens spørsmål! 🙂

   Jeg lurte på om du kunne lagt ut noen tips til hvordan komme godt i gang med trening og hvordan sette seg gode rutiner som varer? Jeg går ikke på treningssenter, men driver med hjemmetrening. Har noe utstyr men synes det er vanskelig å sette opp treningsplaner til hver økt. Lurte på om du lunne kommet med noen “enkle” og gode treningsøkter en kan utføre hjemme uten for mye utstyr?

  2. Hei fine!
   Kommenterer egentlig aldri blogger, men nå måtte jeg bare. Har lest lite blogger i det siste, leste din fast for et-to år siden, men nå kom jeg over den igjen! Har sittet nå å bladd 10 sider bak i arkivet ditt å lest fordi jeg synest det var så sykt gøy og inspirerende. Elsker innleggende om hverdagen, og da spesielt de som handler om kosthold og trening. Digger hvordan du viser hva du spiser og tips til enkle, gode og inspirerende frokoster, lunsjer og middager! Keep it up. Gjerne et “what I eat/do in a day”, det er gøy!! Du er superflink og inspirerende. Jeg har blitt fast leser på ny nå hvertfall, det er sikkert!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg