Uken som gikk

Akkurat nå

Har jeg en fiskegrateng i ovnen, er SKRUBBsulten 🙂 Ikke no stress. Jo ja jeg er en av de som mildt sagt blir hangry når jeg går litt for lenge uten mat. Vi har fri fra håndball i dag og da blir det kluss i måltidsrytmen med en gang. Varmer opp med en brødskive før middag.

Ukens tanke

Jeg innså i forrige uke at jeg befinner meg midt oppi en eksamensperiode jeg ikke var klar over at hadde startet enda.

Ukens serie

Jeg har ingen at the moment. Har dere noen å anbefale? Nei forresten ikke anbefal, eksamensperiode var det ja.

Ukens matrett

Glutenfri fiskegrateng fra Ravnkloa.

Ukens kultur

På lørdag var jeg på Sigrid-konsert med hela mitt gjeng. Vi vorset hjemme hos Hanna og Johanna, med pizza og brus i mitt tilfelle, perfekt lørdagskveld altså. Det var dritbra, she is queen !

Ukens gledings

Jeg gleder meg SÅNN til helgen. På fredag feirer min Carrie Bradshaw (Katrine) bursdag!! Hun kommer hjem fra Oslo og steller i stand full fest “3T-style”, det vil si at vi bytter ut pumps med demping, og champis med Nocco. Hun skal holde corestep-time og etter det drar vi hjem til henne og spiser felles kveldsmat ♥ jeg elsker det.

Ukens cravings

Pizza har jeg tenkt mye på i løpet av uken. Og spist forsåvidt.

Ukens irritasjonsmoment

Hmm jeg kan ikke komme på noe spesielt som har irritert meg. Eller hvis jeg må si noe, med fare for å fremstå som ei surtrus (def, surtrus; sur truse, annet ord for gretten kjerring) – fulle folk på konsert. Jeg ble stående rett bak en gjeng på lørdag, som ikke brydde seg om noen rundt, de sto bare å dyttet og klinet om hverandre.

Ukens up

Jeg (eller, mannen) har funnet ut at jeg kan bruke chippen på bankkortet mitt til å åpne søppeldunken utenfor leiligheten min, som jeg egentlig trenger en brikke til for å åpne. Jeg og Maja har bare en på deling, men nå kan vi altså bruke kortet.

Ukens down

At jeg har fått noen nye kviser på haka som jeg ikke har bedt om. Det er typisk på denne tiden av året. Alt det mindre flatterende kommer som en kanonbombe og treffer meg i trynet hvert år rundt oktober og varer sikkert til februar. Tørr, vampyrlignende hud og pimples. So sexy.

Ukens sang

Best on Earth – Russ ft. BIA

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg