STYRKEØKT MED TERNINGER

Hei dere! Ny uke, det nærmer seg eksamen og jeg er ikke veldig stresset. Burde sikkert være det, men blir nok mindre stresset av å ikke sitte oppå klassekameratene hver dag og diskutere hvem som er minst forberedt. Lesing blir førstepri uka her, men jeg merker at det er myye som er mer interessant. Som for eksempel å trene. I går hadde jeg og gjengen en fin søndagsøkt, ikke veldig tung, men veldig gøy!!

Først spilte vi kubb, der det laget som fikk veltet en kloss måtte velge mellom 10 airsquats, 10 jumping jacks eller 10 spensthopp for hver kloss. Etter det hadde vi styrketrening med terninger. Vi hadde fem terninger og kjørte fem runder av at vi valgte hver vår øvelse, kastet terningene og måtte ta så mange reps som terningene viste til sammen av den øvelsen. Det ble da 25 ulike øvelser med forskjellig antall repetisjoner. Kreativ gjeng som liker variasjon. Det er gull.

Genser HER

Bukse HER

3 kommentarer
  1. Hei!

   Tenkte bare å si at jeg setter stor pris på bloggen din!! hehe. Er en av de som har lest i sikkert fem år uten å kommentere noe særlig, så følte det var på tide å vise litt takknemlighet. Setter pris på deg og sender gode tanker! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg