stor dag i morgen

Inneholder en annonselenke

Hejjj mine venner. Jeg har inntatt sofaen og har en burgerbestilling under produksjon denne fredagskvelden. Uken har vært hektisk fram til nå. Jeg har fortsatt skuldrene litt høyt, noe jeg håper den burgeren og en film skal gjøre noe med snart. Det er nok likevel morgendagen som gjør at jeg har litt nervøs-mage, men det er bare bra å være litt skjelven synes jeg, det betyr bare at det betyr mye. I morgen er ingen hvilken som helst dag, skjønner dere. Vi skal spille en helt vanlig håndballkamp, i helt uvanlige omstendigheter. Vi spiller i den nye hallen i Trondheim Spektrum, som er bygd for håndball-EM 2020, og det er solgt over SEKS TUSEN billetter til morgendagen (!!) Det er ganske sykt. Jeg har aldri spilt håndball foran så mange tilskuere i hvert fall. GLEDER MEG.

Dette var meg etter skolen i dag. Prøvde en ny cardigan jeg fikk i posten av søteste Odd Molly & co. Utrolig deiiilig i

Cardigan fra Odd Molly (adlink)

5 kommentarer
  1. Nå er det kanskje over ett år siden jeg var på bloggen din sist. Pleide å lese bloggen din fast før da jeg gikk på vgs osv, tror tidligere enn det til og med (er like gammel som deg). Jeg ser du fortsatt står på med trening, skole og blogg. Vil bare si at av alle blogger jeg har lest, så er du den jeg alllltid trives best med å lese, selv om vi har to helt ulike livsstiler.
   Stå på som du alltid gjør og lykke til med alt (jobb, skole, håndball, kjærlighetsfronten <3)!! Pleier aldri å kommentre blogger, men tenkte jeg bare skulle dele dette for du fortjener å høre det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg