Spørsmål og svar

Innlegg:-)

👍🏼

Hvor lenge skal du bo i Stavanger? Har ikke fått med meg hvor lenge en håndballsesong varer 😅

Håndballsesongen varer til sommeren. Planen er å bo her til juni.

Men du reiser vel tilbake for julefeiring?🤔⛄️

Jeg flyr hjem lille julaften etter håndballtrening, eller det vil si jeg flyr ikke hjem, jeg flyr til Røros. Vi feirer jo jul der hvert år. Så sitter jeg på med mamma og pappa til Trondheim 2.juledag og flyr tilbake Sola 3.juledag. Det er veldig koselig å feire jul på hytta, men det betyr også at jeg bare får sett A en dag før jeg reiser tilbake til Sola igjen.. *gråter litt*. Men så kommer jeg hjemom en tur til nyttårsaften også.

Så gøy! Har vokst opp på Sola og spilt håndball i mange år i hallen – der du skal spille håndball! Har lest bloggen din i maaange år – så dette synes jeg var gøy å lese:-)

Åh så koselig!!

Så kult at du turte å flytte! Hvordan gjør du det med studier, skal du ha et friår?

Jeg skal ikke ha friår, jeg fortsetter løpet som planlagt bare på BI i Stavanger.

Hvordan var første trening med Sola?

Den var bra, artig med nye øvelser og nye lagkamerater. Jeg var litt nervøs først selvfølgelig, men det føltes etterhvert veldig naturlig og gøy.

Hvem bor du med i Stavanger?

Jeg bor med Frida og Maja. Begge fra Trondheim. Maja kjenner dere fra før, hun bodde hos meg da vi begge spilte på Byåsen. Hun gikk over til Sola før sesongen, så nå spiller vi i vår tredje klubb sammen. Frida jobber her og er vår sockermom, som passer på at barna kommer seg på trening.

Hva er dine planer for julen?🎄🎅🏾

Først skal jeg til Røros lille julaften, så til Trondheim 2.juledag, for så å fly tilbake til Sola igjen den 28.desember. Så drar jeg en kjapp tur til Trondheim for å feire nyttårsaften og blir der et par dager.

Må du i karantene nå?

Nope

Hvilken julekalender har du i år?

Åh jeg er faktisk så heldig å ha fire julekalendere i år!! En fra The Body Shop som jeg fikk fra mamma. En Kinder-kalender som jeg fikk fra roomien min i Trondheim, Julie. Og to kalendere fra A, en sjokolade og en fra BareMinerals.

Skal du leie ut leiligheten din i Trondheim mens du er i Sola?

Det ser ikke slik ut. Det skjedde så fort at jeg ikke rakk å vie leiligheten min en tanke før jeg hadde signert. Litt vanskelig å finne en leietaker som bare får bo der i 6 mnd fra nå. Foreløpig bor Julie der alene.

Hvordan er HR, organisasjonspsykologi og ledelses-studiet på BI?

Jeg trives godt med fagene hittil. Det er mye lesefag hvor svarene ikke er svart-hvitt, men må drøftes og begrunnes. Fagene handler mye om å kunne se situasjoner fra flere perspektiv og forstå at folk er forskjellig og reagerer ulikt på situasjoner både i privat- og i arbeidslivet, mye psykologi på individ- og gruppenivå, noe jeg synes er spennende.

Har du en drøm om å spille på landslaget?

Helt ærlig har jeg aldri hatt en drøm om det, og har jeg noen gang sagt det så har det isåfall vært fordi jeg var redd det ga feil signaler ikke å ha et mål om landslaget da jeg ble tatt opp på elitenivå. Jeg har alltid hatt et mål om å bli mitt beste jeg, men landslaget har aldri stått på listen over mine drømmer.

Vil du slå deg ned i Trondheim?

Ja in the end vil jeg nok det. Jeg vil bo i Norge, og da er det ingen by som er meg like kjær som bartebyen. Samtidig vil jeg tro at familien og flesteparten av vennene blir i Trondheim og da vil jeg være i nærheten av de.

Hvem tok initiativet av deg og kjæresten til å finne på ting, før dere ble sammen? Og hvem tok insj til å bli kjærester? 🙂

Haha gøyy å tenke tilbake på. Han var nok mest på insjern ja, på å finne på ting i starten i hvert fall. Jeg var ikke så enkel har jeg fått høre i ettertid, så han måtte jobbe litt ekstra. Men til å bli kjærester husker jeg ikke, tror det bare skjedde naturlig, kanskje jeg tilogmed insjet på det? Don’t remember.

Hva studerer søsteren din?

Hun studerer finans på BI i Trondheim

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg kan lage et innlegg om det, hvis dere vil?

Hva tenkte du da Sola-treneren tok kontakt?

Jeg tenkte OK jeg er med, let’s do this. Vet ikke hvor det kom fra, men det kjentes riktig.

Hva tenker du om Sola?

Liker både laget og plassen jeg. Et lite sted som jeg faktisk overraskende fort lærer meg veiene til og fra. Kjørte feil første gang til trening og kom nesten for seint, men klarte meg på minuttet. Fine jenter, relativt ungt lag med mange talenter.

Hva ønsker du deg til jul fra Mamma og Pappa 😊

Haha hei mamma, koselig at du stakk innom sender deg melding 💘

Hva gjorde at du ville bytte fra Byåsen til Sola? Rett og slett hva gjorde at du takket ja? Lite spilletid i Byåsen? Ble du låvet mere i Sola?

Helt ærlig har jeg følt at ting har gått litt på autopilot, ikke bare i Byåsen, men i Trondheim generelt. Ikke noe alvorlige greier, men for meg kan det bli kjedelig hvis det blir for komfortabelt. Dessuten følte jeg at jeg stagnerte litt i Byåsen og har slitt en stund med lite motivasjon og mestringstro. Det har vært noen lange kvelder med tårer i øynene hvor jeg nesten har vært helt bestemt på å slutte på håndball, samtidig som jeg ikke føler meg ferdig enda. Derfor følte jeg kanskje at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve noe nytt og prøve å finne gleden med det igjen.

Hvordan er det med kontrakten du hadde i Byåsen? Ble den brutt og isåfall hvilke konsekvenser fikk det?

Den ble ikke akkurat brutt, ettersom det er et utlån. Byåsen lot meg gå da de skjønte at det var det jeg ville og at det på lang sikt kan gagne alle hvis jeg kommer tilbake etter perioden. Jeg trente med Byåsen uken etter at det ble annonsert at jeg hadde signert, så det er ikke noe vondt blod mellom noen av oss så vidt jeg vet.

Hva sa Byåsen treneren om at du byttet?

Jeg vil ikke skrive noe spesifikt hva han sa. Det var mye som skjedde og jeg husker ikke nøyaktig. Men jeg har et godt forhold til han og tror han støtter meg uansett hva jeg velger å gjøre.

Hva sa moren og faren din når du ble kontaktet av Sola? Også resten av familien.

Full support fra sidelinjen der for å si det sånn. De er bare kjempestolte og tidenes beste støttespillere. Mimmi ble først litt fornærmet da hun innså at det kunne gå utover den tradisjonelle pepperkake-bake-dagen vår, men da vi fikk klemt inn den dagen før jeg dro, ble også hun med i heiagjengen haha.

Hvor er skoene du har på deg fra? dødskuule!

De er fra NA-KD

Ønsker deg masse lykke til! Dette blir en spennende periode, og jeg gleder meg til å følge deg gjennom den. Du er så tøff som faktisk bestemte deg for å prøve dette!

Takk!!

Hvordan stiller du deg i forhold til karakterene dine på universitet? Er du den type som blir skuffa av C?

Det er viktig for meg å få gode karakterer, men jeg er ikke helt maniac, det går greit å få en C. Såklart blir jeg skuffet hvis jeg gikk for en A eller B, det kommer helt an på hvordan jeg har jobbet med faget.

Syns du karakteren er viktigst eller din forståelse for faget?

I frykt for å høres helt nørd ut så synes jeg helt klart forståelse av faget er det viktigste. Karakteren skal jo bare være en pekepinn på om du har forstått det. Eksamen er jo ikke til for å fucke opp egentlig, det skal jo være mer en belønning for strevet, å få det dokumentert at du faktisk har jobbet godt. Skjønner man ikke en shitt av faget, så blir det selvfølgelig viktig å satse på å bli spurt om noe man delvis kan, og svette seg til en grei karakter. Jeg har vært der også tro meg.

Hvor i Stavanger bor du?

Sola

Fordeler/ulemper med å flytte.

Det er mange av begge haha. Fordeler: jeg får utfordret meg selv, prøve noe nytt, oppleve nye ting og bli kjent med nye mennesker. Ulemper: borte fra kjæresten og resten av de jeg elsker å ha rundt meg, må sette sammen IKEA-møbler, noe jeg hater. Men det er også egentlig en fordel, fordi jeg hadde aldri noensinne lært meg det om jeg ikke hadde satt meg selv i denne posisjonen.

Er vennegjengen din like close som tidligere?

Ja vi er like close, bare at vi ikke møtes i nærheten av like mye som vi gjorde før. Vi snakker sammen hver dag, på gruppechatten, men det er nesten blitt mer som et forum nå hvis det for eksempel klør på kroppen, lekker vann fra badet, noen trenger hjelp med rettskriving av et ord eller hvilken prevensjon man skal bruke så er det rett inn på gruppa og få opp til 14 ulike meninger. På snapchat og instagram har vi også gruppechatter, der er det mer av alt og ingenting.

Hvordan tenker du og typen å takle avstandsforhold?

Vi tar det som en utfordring. Jeg tror begge er veldig trygge på hverandre og tenker at forholdet vårt står sterkt uansett hvor i verden vi befinner oss. Vi har alltid støttet hverandre i å gjøre det vi må for jobb og karriere, så får vi heller komme til ro med hund og stasjonsvogn når det føles riktig.

Håper du får en fin tid i Sola! Du fortjener å være en plass der du kan få ut ditt potensiale:)

Takk det er utrolig hyggelig!

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg