smågodt og alenetid

Hei folkens! I skrivende stund er det fredag kveld over midnatt, så lørdag morgen om du vil. Jeg har flyttet meg, chipsen og smågodtet fra spisebordet til sofaen og er rimelig innstilt på å bli liggende her en stund. Egentlig burde jeg vel lagt meg, fordi jeg var oppe tidlig og har vært på farten hele dagen, men så elsker jeg denne tiden for meg selv, spesielt når jeg har fri fra håndball i morgen så jeg kan sove leeenge om jeg vil.

Jeg kan faktisk ikke understreke nok hvor verdifull denne tiden er, når det ikke er noe jeg skulle gjort, bare mine egne ting å tenke på. Jeg liker at jeg har en kjæreste som har sine ting å rutte med, slik at vi ikke blir hengene over hverandre hele tiden, men heller har hverandre å krype inntil når alt det andre er unnagjort.

I kveld var jeg på EM-kamp i spektrum, Norge mot Bosnia. Det er så GØY at gruppespillet er i Trondheim. Jeg skal også på søndag og tirsdag og jeg gleder meg! Det er sånn stemning, i kveld var det over syv tusen tilskuere på kamp og på søndag er alle billettene utsolgt. Det er råttttt.

Forklaring på hvorfor jeg har en balje med blomster stående på spisebordet: mamma kjøpte inn femten blomster for å ha hjemme, som pappa er allergisk mot 🙂 kudos til damen som prøver å forgifte mannen sin i eget hus.

Håper alle får en fin helg! Vi blogges

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg