Sesongens jakke og vintersko

Hei folkens! Hvis noen lurer så har jeg njuutet de siste dagene i en liten juleferie-boble med vm-kamper, kjæresteri, pepperkakebaking, julefilmer, jentekveld, fest og middag hos svigers, blant annet. Noen ganger er det viktig å bare leve i øyeblikkene som man samler på i minneboksen, uten å føle at man må dokumentere dem. Jeg vet jo at noen av dere liker hverdagsinnleggene mine om alt og ingenting, så jeg kunne selvfølgelig tatt dere med inn i min verden av ikke-ekstraordinære hendelser, men det får bli fra i dag av. Jeg skal sprekke ferieboblen og komme meg ut.

Det skal sies at jeg fortsatt har to treninger om dagen og jobb i mellom der, så at jeg har så gææli ferie-feeling er det kanskje vanskelig å forstå haha – men det er vel noe med desember da, og the fact at jeg er ferdig med eksamener selvfølgelig, det er en betydelig stressfaktor mindre. WELL, i dag er det mandag og jeg er på. Tenkte jeg skulle vise dere jakken og vinterskoene som jeg har brukt hittil i vinter. Det er noen som har spurt, så here you go guys.

Jakken er fra Samsøe, kjøpt på Samsøe her i byen. Skoene er fra Ganni, kjøpt på Retro.

Jeg eelsker dem. Første gang i livet jeg har vært 100% fornøyd med et par vintersko. Tidligere har det vært et prakkk å måtte gå med det, men i år har jeg been lovin every step.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg