RUN 4 IT: TRENINGSUKA MI SÅ LANGT

Hei fine!! Håper det står bra til med dere ♥ Her kommer en kjapp gjennomgang av treningsuka mi så langt. Kanskje det kan være til hjelp hvis noen ikke kommer seg over dørstokkmila. Så hittil har den bestått av intervaller, styrketrening og langkjøring.

Mandag kjørte jeg 4×4 intervaller, motvillig fra start, men jeg vet det er verdt det etterpå, rart nok er det alltid det. Det intense ubehaget jeg kjenner på andre draget (og det første og det tredje og det siste, for å være spesifikk) blir omgjort til dobbelt så mye elsk når jeg er ferdig, som hat da jeg satte i gang. Det er jo følelsen etterpå som driver meg gjennom det. Selve løpegleden som alle prater om, akkurat den har ikke truffet meg enda. But anyways. Gjennomført.

Tirsdag var det full rulle med treningssquaden med en god kombinasjon av løp og styrke. Vi delte opp i to lag, der den ene på laget skulle løpe rundt en bygning, mens partneren skulle gjøre repetisjoner av en bestemt øvelse helt til den som løp var kommet tilbake, så switchet vi og gjorde nye styrkeøvelser for hver runde. Vi kjørte 7 runder. Etterfulgt av 30/15 (30 sek jobbing og 15 sek pause) med 18 ulike mageøvelser. No pain, no gain.

Julie som skal ha creds for kreativitet!

Onsdag (i dag) ble det langkjøring med Johanna, Anna og Trine. Vi løp en runde som jeg løp sist for tre år siden, i følge Johanna og hennes tilbakeblikk på snapchat. Den har noen brutale bakker, men bortsett fra det er den veldig fin 🙂 . Jeg hadde puls på 190 i den siste bakken, just saying. To tømmerstokker av noen bein som kom i mål etter 9 frissske km.

Etter løpeturen ble det påfyll av det meste jeg fant i kjøleskapet. Her er det bare å leite seg fram til ingrediensene, ikke noe som skjuler seg. 2 egg, squash, sjampinjong (gidder ikke finne ut hvordan det skrives, dere skjønner), mais, tomat, kyllingpåleng, ost og avokado på ristet brød. DAMN den satt godt.

Blogges♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg