Romjula er den beste tiden

Hei venner! Dette er den første jula jeg merker at jula faktisk også eksisterer, om ikke er på sitt beste, mellom julaften og nyttårsaften. I alle mine tidligere år har jeg tenkt at desember på en måte er jula og at den er ferdig etter julaften, haha jeg er sikkert den eneste som har tenkt det. Først nå merker jeg at jeg har skikkelig juleferie også etter den 24. Jeg har vært i selskap omtrent hver dag, til slektninger av Anders, noe jeg ikke har vært vant til ettersom familien min har ett selskap den 21 og ikke noen i romjula.

Uansett, jula så langt har vært utrolig fin. Det var sånn julestemning på Røros, med hvite greiner, tunge av snø, en hytte full av julepynt og konstant duft av julemat fra kjøkkenet. På julaften var vi i kirka, jeg hadde pådratt meg en forkjølelse så ble liggende under pledd i sofaen og se julefilmer resten av dagen, (hadde mest sannsynlig gjort det uansett). På kvelden var det ribbe og såå mange fine gaver ♥ Alt i alt en herrrlig julaften.

Andre juledag kjørte familien hjem fra Røros etter frokost, for at jeg skulle rekke juleselskap til svigers klokken halv to. Det var veldig hyggelig, masse fine folk, sild i bøttevis av ulike sorter og kaker og akevitt. Nydelig. Kjæresten hadde overrasket med rom på Britannia, så etter juleselskapet ruslet vi gjennom byen og satte oss i baren der før vi tok kveld.

Dagen etter ble det frokost, med det beste glutenfrie utvalget jeg har vært borti så langt i min glutenfrie karriere. Helt i ekstase der jeg satt og gomla på kanelbolle og lefse til kaffen. Mmmm.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg