Recap søndag/mandag

Hei folkens, god mandag! Denne mandagen har vært fin, til tross for at jeg hadde på vekking klokka sju for å dra i en forelesning som var ikke-eksisterende, noe jeg fant ut litt sent. Jeg ble dermed sittende å selv-studere, noe jeg sikkert hadde godt av. Så tok jeg bussen hjem og dro på 3T for en økt. Vi har hatt håndball-fri i dag, for å gjøre noe koselig istede. Dere skjønner, vi spiller fotball til oppvarming noen ganger, de unge mot de gamle, og gjennom forrige sesong har treneren holdt styr på stillingen og kunne røpe at de unge vant forrige sesong, dermed skulle en gammel lage middag til en ung i dag. Jeg, Maja og Oda, som de yngste eldste gikk sammen og lagde middag til de tre yngste på laget, Åsa, Kristin og Mathilde. Det ble noe så imponerende som taco på en mandag! Veldig koooselig da ♥

Kaffe og en nydelig tunfisk-salat, inspirert av en jeg fikk servert hos Mimmi på lørdag, til lunsjjj. Min inneholdt spinat, ruccola, mango, tunfisk(på boks), makaroni, tomat og paprika. 


I går spilte vi forresten mot Fana, og vant endelig!! Vi har hatt to slite-kamper mot dem før der det ikke har gått vår vei, men i går gikk det hele veien. Etter kampen dro jeg ut for en liten to-i-en feiring av bursdag og morsdag med familien og Anders. Vi spiste på Jonathan på Britannia, utrolig god mat og atmosfære, anbefales!

Jeg fikk denne vesken av mamma og pappa, som jeg benyttet som skoleveske i dag. LOVE IT.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg